Den som trenger en ny datamaskin

Kjenner du noen som trenger en ny datamaskin, eller kanskje noen deler for å oppgradere den de har? Her finner du i så fall en haug med tips til julegaver du kan kjøpe til han eller henne. Dersom du skal kjøpe en helt ny datamaskin er det trolig en bærbar du er på utkikk etter, og hvilken modell som passer kommer an på hvem du skal kjøpe til. Trenger denne en kraftig datamaskin? Eller en veldig lett PC? Eller kanskje er du på jakt etter en veldig enkel PC? Vi har noe for enhver.

Vi har også stasjonære maskiner om du skal kjøpe til noen som kanskje vil bytte deler i sin datamaskin på et senere tidspunkt, eller ganske enkelt ikke ønsker å flytte på den. Vi har også datapakker for den som vil lære seg å bygge en egen datamaskin, for eksempel et kraftig grafikkort.

Synes du at en ny PC er litt vel dyrt finnes det mye tilbehør som kan være veldig fine gaver. For eksempel er det aldri feil med en ny harddisk eller et par skikkelig gode hodetelefoner. En skjerm er heller ikke en dum ide, særlig om personen har en bærbar PC. Da kan det også være en god ide å kjøpe en mus og et tastatur.

Opptil 999 kr

Spar opptil 50%

Kryss av julens ønskeliste til skikkelig lave priser.

1000-2499 kr

2500 kr og oppover