Musikkelskeren

Å kjøpe en julegave til musikkelskeren kan være vanskelig siden det finnes veldig mange ulike hodetelefoner, høyttalere og andre ting. Derfor har vi samlet en haug med skikkelig fine julegaver til gode priser for den som liker musikk og god lyd. Et par hodetelefoner er for eksempel en fantastisk julegave til musikkelskeren og derfor har vi flere ulike modeller i ulike prisklasser. Dersom den du skal kjøpe en gave til fortsatt bruker hodetelefonene som fulgte med telefonen, kommer alle modellene under til å være et stort steg opp. Men skal du isteden kjøpe hodetelefoner til noen som er mere kresne bør du isteden se på de litt dyrere modellene.

Vi har også flere ulike trådløse høyttalere for den som vil ha en enkel musikkløsning hjemme. Disse passer i alt fra små stuer til ungdomsrom og kjøkken. Det finnes også modeller med innebygd batteri sånn at du kan flytte høyttaleren ut på verandaen om den du kjøper til har det. Er det sånn at den du kjøper til bor stort skal du kanskje flotte det til gjennom å kjøpe begynnelsen på et multiroom system. Disse høyttalerne lar brukeren koble dem sammen trådløst og skape et lydsystem for hele hjemmet der hver høyttaler enten kan spille hver for seg eller sammen.

Til tross for at små trådløse høyttalere har blitt mer og mer vanlig finnes det fremdeles de som foretrekker en stor forsterker og høyttalere til den. Disse har mange fordeler og dersom du kjenner noen som liker skikkelig god lyd og som liker å spille høyt, kan kanskje et par nye høyttalere være noe isteden? For den som vil ha god lyd både for musikk og film kan du isteden kjøpe et godt hjemmekinoanlegg.

Opptil 999 kr

Spar opptil 50%

Kryss av julens ønskeliste til skikkelig lave priser.

1000-2499 kr

2500 kr og oppover