Det smarte hjemmet

Her finner du gavetips rettet mot ditt eget hjem eller noen som virkelig liker å prøve å digitalisere hjemmet sitt. Kanskje er din respektive veldig teknologisk interessert og fikse alt i hjemmet med smarte løsninger? Hvorfor ikke da kjøpe et startkit for home automation. Med disse kan dere for eksempel lage innstillinger sånn at lampene slår seg på når det blir mørkt, eller når døren åpnes og mye, mye mer. En annen ide kan være å kjøpe en skikkelig god router for at alle trådløse enheter hjemme skal fungere med maksimal kapasitet.

En smart-tv eller en mediaspiller er to andre skikkelige gode julegavetips om de ikke allerede finnes i hjemmet. En smart-tv eller en mediaspiller som for eksempel en Google Chromecast lar deg strømme video og bilder fra datamaskinen eller telefonen din direkte på tven. De lar deg til og med bruke tjenester som Netflix og du kan lett speile datamaskinen til tven. En ting til som kan være bra i det smarte hjemmet er en nettverksharddisk, en NAS, der du kan lagre alle bilder og filmer så alle i huset kan nå disse fra alle enheter.

Sist men ikke minst kan en multiroomløsning være en fin julegave. Det vil si høyttalere som kobles sammen trådløst for å skape et lydsystem som dekker hele hjemmet. Deretter kan man dele inn systemet etter rom og spille ulike ting helt trådløst i hele hjemmet. Vil man heller fylle hele hjemmet med samme musikk så kan man også det, perfekt for nyttårsfesten.

Opptil 999 kr

Spar opptil 50%

Kryss av julens ønskeliste til skikkelig lave priser.

1000-2499 kr

2500 kr og oppover