Den reisende

Skal du kjøpe en gave til en som reiser mye må det så klart være noe som enten forenkler livet under reisen, eller noe som er veldig lett å ta med seg. Trenger du litt inspirasjon på hva dette kan være, får du noen tips her. Vil du for eksempel kjøpe noe i en litt høyere prisklasse kan kanskje en lett og tynn bærbar PC være en perfekt gave? Et annet forslag er et stort USB minne eller en liten ekstern harddisk med SSD som begge gir deg ekstra lagringsplass under reisen.

Dersom personen liker musikk kan en trådløs høyttaler være en virkelig fin gave. Disse er supre både til utenlandsturen og en dagstur til stranden. Et ekstra batteri til telefonen er heller ikke en dum ide siden man aldri vet når man kan få ladet tingene sine når man er på farten. Til og med her er ekstra lagringsplass en flott gave siden mange hovedsakelig bruker telefonen sin som kamera. Dermed kan et stort microSD-kort være veldig bra for den som har en telefon med plass til minnekort.

Sist men ikke minst er et par hodetelefoner alltid fint å ha når man reiser. Hvilken type øretelefoner som passer best er avhengig av hvem man kjøper til og derfor har vi alt fra in-ear-øretelefoner til over-ear-øretelefoner.

Opptil 999 kr

Spar opptil 50%

Kryss av julens ønskeliste til skikkelig lave priser.

1000-2499 kr

2500 kr og oppover