Jabra Elite 85t

Støydemping, stor lyd og kompakt design: Accept No Compromise

Jabra Elite 85t True Wireless ørepropper er utviklet for samtaler og musikkopplevelser på et helt nytt nivå, med fullt justerbar Jabra Advanced Active Noise Cancellation™, 12 mm høyttalere for stor lyd, opptil 25 timer batteritid (ANC på) og vindtett teknologi med 6 mikrofoner for klokkeklare samtaler. Og fordi det er Jabra-teknologi er alt stappet inn i et minimalt design. ANC står nemlig ikke bare for Active Noise Cancellation... Jabra Elite 85t: Accept No Compromise.

Kjøp nå

JABRA ADVANCED ANCTM

Accept No Compromise.

Med Jabra Advanced Active Noise Cancellation™-teknologi har du full kontroll. En egen ANC-brikke driver vår fullt justerbare digitale ANC. Juster ANC-nivået (for å dempe støyen du ikke vil høre) eller juster HearThrough-nivået (for å slippe inn lydene du vil ha) med de doble glidebryterne i Jabra Sound+-appen. Og fordi det er Jabra-teknologi er alt stappet inn i et skikkelig kompakt design, så det er ingen kompromisser når det gjelder størrelse heller.

MUSIKK

Stor lyd. Liten design.

12 mm høyttalere, en tilpassbar equalizer og AAC- og SBC-kodeker for fyldig, detaljert lyd som gir deg kraftig bass i et virkelig minimalt design. Slik at all den store, vibrerende og enorme lyden får plass en en så minimal design at du må se (og høre) det for å tro det.  

Du har aldri hørt musikken din på denne måten før.

INDIVIDUELL LYD

MySound er din lyd.

Alle hører forskjellig. Favorittsangen din? Den høres litt annerledes ut for alle som hører den. Vi vet at det er umulig å forbedre en klassiker – vi trenger jo ikke reparere noe som ikke er ødelagt – men vi innså at vi fortsatt kunne gjøre flott musikk enda bedre ved å revolusjonere måten du hører den på.

MySound er vår nyeste banebrytende teknologi der du kan høre musikken nøyaktig slik den var ment å bli hørt – optimalisert av eksperter og konfigurert via en hørselstest i appen, og deretter kalibrert på øreproppene. Resultatet er musikk som er perfekt tilpasset din personlige hørselsprofil.

MyFit tester øreproppenes forsegling for enda bedre aktiv støydemping (ANC) og bedre lydkvalitet. Ta MyFit-testen i Sound+-appen.

SAMTALER

Snakk sammen.

Vi vet at du kun godtar det beste innen samtalekvalitet. Og det bør du også. Så da vi bygget Elite 85t valgte vi kun det beste, og plasserte ikke bare to, men tre kraftige mikrofoner av profesjonell kvalitet i hver ørepropp.

Men vi stoppet ikke der. Vi har også lagt til sidetone, slik at du kan høre din egen stemme i samtaler (uten å måtte rope), og vi har lagt til våre nyeste og mest avanserte algoritmer for vindbeskyttelse. Så samtalene dine er klare og tydelige når det gjelder, slik at du (og den du snakker med) kan nyte samtalens klarhet på en helt ny måte.

BATTERI

Beste proppene.

Vi brukte vår avanserte teknologi for batterieffektivitet for å sikre at disse små gutta kan holde tritt med deg i opptil 5,5 timer på én lading med ANC på, med opptil 25 timer totalt med det kompakte ladeetuiet. USB-C- og Qi-sertifisert for trådløs lading. Hurtiglading på 15 minutter gir 1 times avspilling.

Med ANC/HearThrough PÅ i opptil 25 timer og med ANC/HearThrough AV opptil 31 timer.

PASSFORM OG KOMFORT

Tusenvis av ører under produksjon.

Vi har skannet tusenvis av ører og kjørt resultatene gjennom vår avanserte algoritmesimulator for å utvikle våre mest avanserte ørepropper noensinne. Deretter brukte vi de nyeste miniatyriseringsteknikkene til å stappe all denne fantastiske teknologien inn i det nye, kompakte designet.

De nyeste øreproppene våre er et halvåpent design med trykkavlastningsventiler som hindrer at det bygger seg opp trykk inne i øret, mens tre størrelser av glatt, oval EarGels™ i silikon skaper en sikker, støydempende forsegling som øker lydkvaliteten og sikrer komfort for ørene dine hele dagen.

HOLDBARHET

Tøffe antrekk.

True Wireless ørepropper bør være solide og holdbare.

Vi godtok kun det beste av sterke, holdbare materialer under utviklingen av disse små proppene, så de er laget for å vare, med IPX4-klassifisert beskyttelse mot vann. Så hvis det plutselig begynner å regne, trenger du ikke bekymre deg for at øreproppene skal bli skadet.

Men dette er ikke noe vi bare sier – vi vil bevise det også. Derfor gir vi også 2 års utvidet garanti* mot støv og vann, slik at proppene dine er dekket (sånn i tilfelle).

MYCONTROLS

Du har kontrollen.

Noen ting er forhåndsdefinert og kan ikke endres, men med den nyeste teknologien i Sound+-appen – MyControls – gjelder ikke dette knappene på øreproppene dine. Det betyr at du nå kan endre hvordan du bruker knappene til å starte og hoppe over spor, besvare og avvise samtaler og mye annet, direkte i Sound+-appen.

MyControls gjør deg til sjefen over øreproppene.

SI DET DU MENER

Elite 85t fungerer med Alexa, Siri® og Google Assistant™, så taleassistenten din er aldri langt unna.

SOUND+

Utover boksen.

Vi liker å tenke utenfor boksen. Så selv om lyden i Elite 85t-proppene vil være fantastisk straks du pakker dem ut, vil nedlastingen av Sound+-appen gjøre dem enda bedre. Vi har laget noen unike tilleggsfunksjoner som bare finnes i appen, slik at du virkelig får en bedre opplevelse.

Fra MySound og MyControls til samtaleinnstillinger, en innstillbar equalizer og muligheter for tilpasning – Sound+ gir deg klokkeklare samtaler og en suveren musikkopplevelse med alt det beste.

Registrering er nødvendig med Jabra Sound+-appen.