Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Det kraftigste GoPro-kameraet noensinne

Maksimal hastighet og ultimat enkelhet kommer sammen i det kraftigste GoPro-kameraet noensinne, HERO10 Black. Den revolusjonerende nye GP2-chipen tar opp 5.3K-video med dobbel bildefrekvens1, foton i 23 MP, har förbättrad prestanda i svagt ljus och imponerande bilder i 23 MP, har forbedret ytelse i svakt lys og imponerende HyperSmooth 4.0-videostabilisering i alle moduser. For å gjøre det enklere for deg er HERO10 skytilkoblet – så snart du lader det, overføres bildene dine automatisk til skyen.2

For å feire denne milepælen av et kamera og den revolusjonerende nye GP2-motoren, har HERO10 Black en spesiell cyan blå GoPro-logo på forsiden og en matchende HERO10 Black-logo på siden. Det gjør det også lettere å skille det fra hero9 svart, som har samme design. HERO10 Black er fullt kompatibel med alle HERO9 Black-moduler og tilbehør.

Galaxy Z flip3

Bilder + videoer med høy oppløsning, høy bildefrekvens

De skarpeste GoPro-bildene noensinne. HERO10 er oppgradert til utrolige 23 MP-bilder og en videooppløsning på 5,3K med 60 bps, og tilbyr dobbel bildefrekvens for utrolig stabile bevegelser. I tillegg er det 8x sakte film på 2.7K, og du kan pause videoer og ta stillbilder av 15.8MP fra 5.3K-video.

Galaxy Z flip3

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth har aldri vært jevnere, og det er lett å alltid stille inn den beste stabiliseringen. I tillegg får du enda bedre ytelse i svakt lys og horisontutjevning med en høyere hellingsgrense, slik at bildene dine ser helt rette ut når som helst.

Galaxy Z flip3

Webkamera + strømming

Bruk GoPro som det kuleste webkameraet som er tilgjengelig. Du kan dra nytte av disse allsidige funksjonene selv når du strømmer.

1 Sammenlignet med HERO9 Black med GP1
2 På Wi-Fi-nettverket hjemme. GoPro-abonnement kreves.

De faktiske produktspesifikasjonene kan variere, og alle funksjoner og andre produktspesifikasjoner kan endres uten varsel eller forpliktelse. GoPro, HERO og deres respektive logoer er varemerker eller registrerte varemerker for GoPro, Inc. i USA og andre land. Bluetooth-logoen er et registrert varemerke for Bluetooth SIG Inc., og all bruk av dette varemerket skal være underlagt en lisens. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. © 2021 GoPro, Inc. Med enerett. Eksklusiv.