Ultra allsidighet møter maks ytelse

Ta bilde. Lad. Slapp av. Det er alt som skal til for å få videoer med utrolige høydepunkter som sendes automatisk til mobilen din.1 Fang eventyrene dine med HERO11Black – den kraftigste GoPro noensinne. Den har en LCD-skjerm foran og bak som lar deg komponere bildene perfekt, pluss en ny bildebrikke som frigjør det høyeste og bredeste synsfeltet noensinne på et HERO-kamera. Resultatet er høyere bildekvalitet, bedre videostabilisering og fleksibiliteten til å gjøre opptakene om til brede filmopptak eller ekstra høye vertikale opptak til sosiale medier.

5,3K-video og 27 MP-bilder lar deg gjenoppleve de beste øyeblikkene med fantastiske detaljer, mens Emmy® Award-vinnende HyperSmooth 5.0-stabilisering med Horizon Lock holder opptakene stabile selv om kameraet roterer 360°. Etter eventyret plugger du ganske enkelt inn GoPro når du er koblet til WiFi-hjemmenettverket. Under lading lastes opptakene automatisk opp til skyen og brukes til å lage en høydepunktvideo komplett med musikk og effekter. Videoer sendes automatisk til mobilen din og er klare til å deles.

Galaxy Z flip3

Ny og revolusjonerende bildebrikke

HERO11 Blacks nye og kraftige bildebrikke gir det mest omfattende synsfeltet noensinne på et HERO-kamera rett fra esken. Dette gir deg et ekstra stort lerret for kreativiteten din som fanger mer av himmelen og horisonten i hvert bilde. Bruk GoPro Quik-appen til å zoome inn, beskjære bildene, justere sideforholdet og beholde de rike teksturene og skarpheten i opptakene.

Galaxy Z flip3

Enestående bildekvalitet

Med 5,3K-video som gir deg 91% mer oppløsning enn 4K og hele 665% mer enn 1080p, fanger HERO11 Black handlingen med skarpe detaljer og kinoaktig bildekvalitet. Et vannavstøtende linsedeksel bidrar også til å eliminere lysskjær og andre gjenstander, slik at bildene og videoene dine blir enda bedre.

Galaxy Z flip3

Emmy®-vinnende HyperSmooth Stabilization

HyperSmooth har aldri vært bedre. Og nå har den vunnet en enorm pris for sin utrolige opptak – en 2021 Emmy® for In-Camera Sensor og Software Stabilization. HyperSmooth 5.0 hever listen enda mer med Horizon Lock, forbedret stabilisering for opptak i 4:3-format takket være vår nye bildebrikke og AutoBoost for optimal stabilisering med minimal bildebeskjæring. Sykle, stå på skøyter, gå på ski, leke med barna i parken eller ta noen fantastiske POV-bilder av kjæledyr – selv de mest skjelvende opptakene blir silkemyke.

1 I WiFi-hjemmenettverket. Krever GoPro-abonnement. GoPro-abonnement er tilgjengelig i utvalgte områder. Avslutt når som helst. Les mer på gopro.com.

2 Horizon Lock er ikke tilgjengelig ved opptak av 5,3K ved 60, 4K ved 120, 2,7K ved 240 og 1080p ved 240 video. Horisontutjevning vil bli brukt for disse innstillingene.

3 Krever standard USB-C til USB-C eller standard USB-A til USB-C og Apple® Lightning til USB-kameraadapter, avhengig av enhet.

4 Resultat basert på testing med HERO11 Black og 4K ved 120-videoopptak med det medfølgende Enduro-batteriet sammenlignet med HERO10 Black ved bruk av det medfølgende standardbatteriet ved en temperatur på 25 °C.

5 Selges separat.