Våren er kommet og med den en økt interesse for fotografering

Akkurat nå har vi mengder av gode tilbud på alt du trenger
for å forevige de fantastiske øyeblikkene i livet.

Går du som så mange andre i kameratanker nå som våren er her? Hvilken kameramodell som passer for deg, avhenger av hva du skal fotografere og hvordan. Et speilreflekskamera fra Canon tar fantastiske bilder med mange detaljer, et kompaktkamera kan følge med overalt, og hvis du ønsker å filme opplevelsene dine, vil GoPro's actionkamera gjøre jobben. Du må heller ikke glemme tilbehøret. En form for stativ er et must, og så er det bare kreativiteten som setter grensene for hva du kan oppnå.

Hvis du tar stillbilder, er det nok med et enkelt minnekort, men hvis du filmer i høy oppløsning, er det best å se etter et raskt minnekort med lagringskapasitet på 32 eller 64 gigabyte, som for eksempel SanDisk Ultra C10 UHS U1 A1.

Når minnekortet blir fullt, flytter du filene til den robuste 2,5-tommers harddisken LaCie Rugged Thunderbolt eller LaCie 2big Dock Thunderbolt 3, en stasjonær dokkingstasjon med doble harddisker og mange tilkoblingsmuligheter.

Til slutt, ikke glem å kjøpe en veske slik at du kan bære med deg alle ditt nye kameratilbehør. Case Logic har vesker for alle typer kameraer: fra fleksible kameravesker til robuste ryggsekker med rom for speilreflekskameraer, linser og tilbehør.

Så, hva venter du på? Ut og fotografer!