Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Google Wifi 

Perfekt nettverk i alle rom

Plages du av dårlig wifi-dekning i leiligheten eller huset? Googles routere Google Wifi plasseres på strategiske steder, for eksempel i kjelleren, garasjen eller på hjemmekontoret, for å bygge et sterkt og heldekkende nettverk. I appen kan du dessuten enkelt overvåke datatrafikken, skape gjestenett og andre nyttige ting. Google Wifi er både kjapt og brukervennlig, og har dessuten et design som er så lekkert at du vil la den stå fremme.

GoPro Hero6 Black

Opplagt valg for ekstremutøveren

Om du vil forevige alle dine eventyr med skarpest mulig detaljer, er det nye actionkameraet fra klasseledende GoPro et selvsagt valg. I nye Hero6 Black sitter det en sensor som fanger 4K-video med opp til 60 bilder per sekund, slow motion i full HD og stillbilder i 12 megapixler. Den nye GP1 bildechippen sammen med den mest avanserte bildestabiliseringsteknikken i GoPro-kameraer hittil, gjør at du får en jevn videostrøm uansett hvor ofte du velter med motorcrossen. Hero6 Black har også 5Ghz-wifi som gir lynrask overføring av bilder og video, samt innebygd GPS som lagrer posisjon, hastighet og høyde.

Corsair One Pro TI CI7 4.2 16GB/2528 GTX 1080TI W10H

Væskekjølt tungvekter

Amerikanske Corsair er kanskje mest kjent som minneprodusenter, men har de senere årene utvidet sortimentet med både datakomponenter og gaming-tilbehør. Nå har de tatt steget helt ut, og leverer komplette gaming PC-er. Flaggskipet Corsair One Pro TI er et en skikkelig tungvekter med en Intel Core i7-7700K-prosessor og grafikkortet GTX 1080 fra Geforce. Den rene og kompakte designen gir deg vinnerfølelsen, og med væskekjøling blir pc-en både kaldere og stillere enn med luftkjøling.

LG OLED55B7V 55” 4K OLED

I tynneste laget

En 55-tommers TV med OLED-panel kan egentlig ikke beskrives, den må oppleves. Med OLED-teknikken kreves det ingen bakgrunnsbelysning, noe som gjør at panelet kan gjøres uvirkelig tynt. Men den største fordelen er forbedret svarthet og en utrolig fargegjengivning. OLED55B7V fra LG støtter det nye HDR-formatet Dolby Vision, i tillegg til de vanlige HDR-formatene HDR10 og HLR, som gir en helt ny realisme og tilstedeværelse i bildet. Sammen med støtte for Dolby Atmos-lyd har TV-en alle forutsetninger for å gi uforglemmelige filmopplevelser.

Apple TV 4K 32GB

Endelig 4K!

Strøm dine favorittserier og filmer i 4K-oppløsning og HDR-kvalitet fra den nyeste generasjonen Appel TV. Her finnes det også masse apper å oppgradere din TV-opplevlese med, alt fra værtjenester til spill. Er du lei av å trykke på knapper og navigere i menyer? Med hjelp av mikrofonen i fjernkontrollen kan du enkelt la Siri ta opp filmer, bytte kanal eller finne ny musikk. Appel TV 4K har så klart også funksjoner fra tidlige generasjoners Appel TV, som å vise bilder fra ditt iCloud-bibliotek, spille musikk og filmer fra din iOS-enhet og speile skjermen fra din Mac.