GoPro Max

Spill inn videoer med uslåelig stabilisering og ta morsomme 360-gradersbilder.

GoPro Max kan kanskje minne litt om forgjengeren sin med samme maksoppløsning, batteritid og robusthet, men kameraet er blitt oppgradert både på utsiden og innsiden. Bildestabiliseringen Hypersmooth var ikke med i GoPro Fusion. Du blir heller ikke begrenset av å bare kunne se rett frem. Beveg deg rundt i bildet og bestem hvilken retning du vil se. Spol, se samme klipp igjen. De såkalte «fingrene» er nå innebygd i selve kamerahuset, noe som betyr at du ikke trenger å bruke et etui for å feste kameraet til et stativ eller en holder. Kameraet har også nå fått 6 mikrofoner istedenfor 4, noe som gir bedre stereolydopptak. Et nytt objektiv-alternativ har kommet med den smalere ”Narrow” som passer for nærbilder. Bytt enkelt mellom de fire forhåndsinnstilte modusene cinematisk opptak, sport, slow motion eller standardmodus. Nye funksjoner som TimeWarp og livestreaming gjør GoPro Max enda morsommere å bruke.

Sony WF-1000XM3 NC

Hør det du vil høre.

Finn fokus, steng omgivelsene ute og spar hørselen takket være HD-støyreduseringsprosessoren QN1e. Ved å redusere og blokkere ute lyder fra omgivelsene, kan du fokusere på å slippe taket eller fokusere på det du vil fokusere på. Samtidig beskytter du hørselen din ved at du ikke trenger å skru opp lyden. Alle lyder stenges imidlertid ikke ute, siden det da finnes fare for at du ikke oppfatter det som skjer rundt deg, noe som igjen kan føre til farlige situasjoner f.eks. i trafikken. Inni høretelefonene sitter et bittelite, men kraftig 6 mm-element som gir klar, fyldig og heldekkende lyd. Som om ikke det var nok, skalerer Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) opp komprimerte, digitale musikkfiler til i nærheten av High-Resolution Audio-kvalitet.

LG OLED77C9PLA 77" 4K smart OLED

Ultra slank, stemmestyrt TV som optimerer lyd og bilde ved hjelp av AI.

LG OLED C9 i 77 tommer er en stemmestyrt TV som byr på naturtro bilder i 4K HDR og støtter de største streamingtjenestene direkte i sitt praktiske grensesnitt. Et ultra slankt OLED-panel festet på en ramme av glass skaper en illusjon av at TV-en svever. Den kraftige AI-prosessoren optimerer ikke bare bildet og lyden etter det du ser på, men også etter lyset i rommet ditt. OLED er for øvrig den eneste TV-teknologien som med sine organiske piksler kan vise perfekt sort og virkelig mørke. En natt skal tross alt være sort, ikke mørkegrå. Klikk deg gjennom menyer med den integrerte stemmeassistenten (med støtte for Google Home og Amazon Alexa) for å starte favorittserien på streamingtjenesten din. 4K Cinema HDR lar deg se på flere serier og filmer i absolutt høyeste kvalitet, uansett format og plattform.

Sony A7 III ILCE-7M3

Ta bilder på frihånd uten å få uklarheter.

Fullformat sensor på 24 MP og 4K-video. Integrert 5-akslet bildestabilisering som sørger for at du kan ta bilder på frihånd uten at de blir uklare. Det speilfri systemkameraet har doble minnekortplasser, noe som gir deg nok plass til å fotografere mye uten å bli begrenset av minnet. Videofunksjonen bruker hele fullformatsensorens bredde og gir deg muligheten for å filme i 4K. Programmér og skreddersy knappene på utsiden av kameraet med de funksjonene du ønsker å ha lett tilgjengelige. Den nye bak belyste CMOS-sensoren på 24,2 megapiksel leverer bilder av høyeste kvalitet under de mest varierte lysforhold, autofokus-systemet gjør det enklere å følge motiv som beveger seg uforutsigbart og en seriefotografering på 10 bilder fanger alle slags motiv. Det er kanskje nettopp derfor det ble kåret til årets kamera 2018-2019.

Garmin Fenix 6 Pro Black W/black band GPS Watch

Stilig og robust multisportklokke med sofistikert design.

Garmin Fenix 6 Pro er fremstilt for å brukes hele dagen. Legg inn kart, musikk og intelligent tempoplanlegging og gjør treningen enda bedre. Skjermen er påslått hele tiden og på 1.3 tommer og hele 18% større enn tidligere modeller i Fenix-serien. Klokken er testet i tråd med amerikansk militær-standard med 14 dagers batteritid i smartwatch-modus og 10 timer i GPS-modus med musikk. Multisportklokken har tilgang til flere globale nettverkssatellittsystem for navigasjon i mer krevende miljøer og utstyrt med alt fra prestasjonsdata til avansert treningsstatus.