Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

DJI Spark – Fly More Combo

Perfekt startpakke for den ferske dronerpiloten

Det er vel ingen nyhet at vi liker droner her i Dustin og akkurat nå er denne pakken favoritten vår dersom man skal kjøpe sin første drone. I Fly More Combo-pakken får du ikke bare en av de mest mobile og prisvennlige dronene på markedet, DJI Spark, i tillegg får du også en masse gode tilbehør. Du får for eksempel en praktisk veske, ekstrabatterier og ekstra propeller dersom ulykken skulle være ute. Dronen i seg selv er en smart drone som automatisk kan følge personer, ta selfies av deg med mer. Rett og slett en perfekt kompanjong.

Nikon D7500

Både enkel å bruke og samtidig avansert

Når sommeren nærmer seg er det ikke så uvanlig at vi får se mange nye kameramodeller og 2017 er intet unntak. Favoritten vår blant alle nye kameraer er likevel uten tvil Nikons nye speilreflekskamera Nikon D7500. Dette kameraet låner en rekke smarte funksjoner og ikke minst skikkelig god bildekvalitet fra storebror D500. Til tross for dette er den også utrolig enkel å bruke og utstyrt med funksjoner som auto-modus. Dette for at en nybegynner skal kunne begynne enkelt, men likevel ha mye kamera å vokse i. De mest interessante spesifikasjonene er nok at den kan fotografere med ISO opptil 1 640 000(!) samt at filmmodusen tillater svært høy kvalitet med 4K video i 8 biters 4:2:2.

Logitech Circle 2

Hold oversikt over hjemmet ditt uansett hvor du er

I disse ferietider kan det vært lurt å utstyre hjemmet med noen ekstra ting. En god dings man kan skaffe seg er et tilkoblet overvåkningskamera. Med hjelp av et sånt kan du hele tiden holde oversikt over hjemmet ditt uansett hvor du er. Logitech Circle 2 er en av favorittene våre når det gjelder dette siden det er enkelt å installere og har en rekke smarte funksjoner. Du får advarsler når den merker bevegelser, du kan både strømme og sjekke senere, samt at det er enkelt å montere det på det perfekte stedet i hjemmet ditt.

Fujifilm instax SHARE SP-2

Gjør telefonen din om til et polaroidkamera

Tiden med polaroidkamera er over for lengst, men det betyr ikke slutten på mulighetene for å ha bildene sine i papirformat. Fujifilm har for eksempel i mange år solgt kameraer som gir deg direkte utskrevne bilder. Dersom du ikke ønsker å ha et annet kamera enn mobilen din er dette sannsynligvis det perfekte alternativet. Dette er Fujifilm instax SHARE SP-2, en liten batteridrevet miniskriver som trådløst kobles sammen med mobiltelefonen din sånn at du kan skrive ut de bildene du vil med en gang.

Nokia 3310

En enkel klassiker er tilbake

Kjenner du noen som fremdeles sier at de bare vil ha en mobiltelefon som det går an å ringe med og at de ikke trenger alle moderne funksjoner? Her har du i så fall det beste tipset du kan gi dem, den nye versjonen av den klassiske Nokia 3310. Denne telefonen har en spesialtilpasset skjerm for å fungere ekstra godt i solskinn, den har en standby-tid på opptil en måned og hele 22 timer taletid. Det finnes selvsagt noen andre funksjoner i tillegg til telefon og SMS, for eksempel kamera, mp3-spiller og en ny versjon av spillet Snake. Du kan også sette inn to SIM-kort hvis du vil det.