Alltid strøm når du trenger det

Nå trenger du aldri mer bekymre deg for å gå tom for strøm på hytta, på reisen eller når du jobber mobilt. Nye Yeti-200x-lithium er en bærbar kraftstasjon med den nyeste hurtigladeteknologien. Takket være en høyhastighetsport kan du lade USB-C-bærbare datamaskiner, nettbrett, kamera og telefoner på en brøkdel av tiden - flere ganger om og om igjen. Hva sier du om for eksempel 20 oppladinger for smarttelefoner eller fire oppladinger for laptoppen din? En stor bonus er at du kan lade din Yeti med bærbare solcellepanel når du er langt unna en stikkontakt.

Til produkt

Premium hodetelefoner med lang batteritid

Er du en av de som syns det er forskjell på lyd og lyd? Da bør du ikke gå glipp av Sonys nyeste trådløse over-ear hodetelefoner. En skikkelig testvinner med avansert støyredusering, innebygget mikrofon og premiumlyd. Hodetelefonene har mange smarte funksjoner som gjør at de fungerer like godt på kafe som på jobben. De er optimert for Alexa og Google Assistant og du kan tilkoble to Bluetooth-enheter samtidig. Og med 38 timers batteritid kan du lytte hele dagen.

Til produkt

Lag kino-stemning hjemme

Oppgrader sofakosen i høst med Philips nye Smart OLED Ambilight-TV. Den nye OLED-teknologien gir dypere sort, levende farger og skarpere kontraster i alt fra HDR-filmer til spill og sport. Ambilights skinn følger det som foregår på skjermen og skaper stemning i hele rommet med smart bakgrunnsbelysning. Dolby Vision & Dolby Atmos avanserte bilde- og lydteknologi gir kino-stemning og TV-en har innebygde funksjoner som app-galleri og stemmeassistent. Vil du bytte kanal eller spillkonsoll uten å ta hånda ut av potetgullskålen? Bare spør Alexa.

Til produkt

En multisportklokke med ekstra alt

Nå kan du få alt fra kart til favorittmusikken din med deg på trening. Garmin fenix 6X Pro er en multisportklokke delux med innebygd GPS som har blitt oppgradert for å passe selv den mest kresne eventyrlystne. Du får oversikt over viktige helsedata som for eksempel pulsmåling, kaloriforbrenning, hjertefrekvens og oksygenmetning i blodet. For vintersportutøvere finnes det kart over skiløyper for mer enn 2000 steder over hele verden - eller 41 000 golfbaner hvis du foretrekker det. Batteriet holder i opptil 80 dager i sparemodus og du kan enkelt holde oversikt over forbruket. En annen nyhet er at du kan betale med Garmin Pay og overføre spillelister fra Spotify.

Til produkt

Xiaomi Roborock S5 Max Black

Unn deg vakre, rene gulv hver dag med S5 Max. Den er konstruert for en sømløst og automatisk gulvvask og har en stor vanntank, en presisjonsvannkontroll og virtuelle no-moppsoner med mer. Alt du trenger å gjøre er å stille den inn og fortsette som før. Roborock bruker avansert teknologi som fungerer for deg sånn at du kan bruke mindre tid på rengjøring og mer tid på det du liker.

Til produkt