Sikkerhetssystemet BC1 fra EZVIZ

EZVIZ er et globalt varemerke for sikkerhet i smarte hjem og er opptatt av å skape et trygt, lettvint og smart liv for brukere gjennom sine intelligente enheter, en skybasert plattform og AI-teknologi. Selskapet har nå lansert den nye trådløse kamerapakken BC1 med et oppladbart batteri på hele 12 900 mAh. Batteriet varer i opptil ett år på én fullading og gir 365 dagers problemfri drift.

Kjøp nå

Ekstra lang batteritid gir problemfri drift året rundt

Kombinert med en basestasjon gir det trådløse kameraet BC1 god universalbeskyttelse av hjemmet i opptil et helt år på én lading*.

*Dataene er hentet fra strenge tester i EZVIZ' laboratorium under standardforhold

Mer nøyaktige bevegelsesvarsler enn noen gang

BC1-kameraet har en innebygd PIR-sensor og benytter en detekteringsalgoritme basert på personform, og er intelligent nok til å skille personer fra andre objekter i bevegelse. Dermed kan du føle deg trygg samtidig som antall falske varsler også blir færre.

Skarpt mørkesyn

To innebygde lyskastere gjør at BC1 kan gjengi levende fargebilder selv i bekmørke. Dermed ser du viktige detaljer som du ellers ville ha gått glipp av.

En årvåken eiendomsvakt

Brukere kan angi bestemte tidsrammer for detektering. Når kameraet registrerer en personform, vil BC1 automatisk utløse en sirene og to blinkende lyskastere* for å varsle dem om at de er blitt oppdaget.

*Lyskasterne blinker ikke når mørkesynmodus med farger er aktivert

Tilpassede talemeldinger

BC1 har en gjennomtenkt design som gjør det mulig å opprette unike talemeldinger* som hilsener eller avskrekking.

*Støtter opptak av tre 10-sekunders lydmeldinger

Bygd for å vare

BC1-kameraet har en IP66-kapsling som gir god beskyttelse mot støv og vann, og gir langvarig beskyttelse under selv de barskeste værforhold.

Andre populære produkter fra EZVIZ