Smart kombinasjon av deksel og skjermbeskytter

Cirafon Supreme Drop Safe er et robust og støtbestandig deksel som sammen med Cirafon herdet glass fra Asahi Glass holder mobilen i tipp topp stand i lang tid fremover.

Klassifisert med Drop Safe-sertifikat på 1, 2 og 3 m

Litt mer om...

Cirafons Drop Safe-deksel

Dekselet er lett, fleksibelt og ligger godt i hånden samtidig som du har full tilgang til mobilens knapper, mikrofon, høyttaler, ladekontakt og kamera.

Drop Safe-sertifisert

Den støtabsorberende utførelsen er klassifisert med Drop Safe-sertifikat på 1-2-3 m, noe som betyr at dekselet skal kunne beskytte mobilen ved fall opptil 1-3 meter.

Cirafon herdet glass (skjermbeskytter)

Med Cirafon herdet glass får du en tynn og god beskyttelse til mobilskjermen samtidig som det gir den samme følelsen som originalglasset.

Derfor er glass bedre enn plast

Velger du en skjermbeskytter av glass, får du både en helt annen følelse og en overlegen støtbestandighet. Et skjermglass er dessuten enklere å feste og du får en hard overflate uten luftbobler, noe som ofte kan forekommer under plast.

Med en kombinasjon av deksel og glass slipper du derfor kostnader til reparasjoner, lange ventetider og kolleger som ikke kan nås. Våre produkter er av høy kvalitet og er nøye utvalgt og testet av oss.

For a smarter way of life.

Deksler

Beskyttelse

Ladere