Hodetelefoner til nettmøter, film eller musikk

Vurderer du å kjøpe nye hodetelefoner?

Oppdagvårt brede utvalg av hodetelefoner til hverdag og fritid.

In-Ear

Vi har samlet In-Ear-modeller som egner seg godt for deg som ser film eller lytter til podkaster når du er på farten. Det vil si hodetelefoner for deg som pendler mye eller har lite plass når du reiser til jobb eller skole. Velg et par med gummiputer eller støydemping hvis du vil stenge omgivelsene ute når du lytter.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene

On-Ear

Våre On-Ear-modeller passer glimrende når du er hjemme og gjør rent eller jobber. De passer særlig for deg som ikke liker å ha plugger i ørekanalen eller som synes det blir for varmt og stort med hodetelefoner som omslutter øret helt. Velg et par med ledning, slik at du alltid er klar til å lytte, eller trådløse for å kunne bevege deg fritt uten ledning.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene

Over-Ear

Våre Over-Ear-modeller passer bra for deg som ønsker maksimal komfort og mulighet til å lytte lenge uten å måtte ta av deg hodetelefonene for å sette musikken eller serien på pause. Velger du Over-Ear, bør du kjøpe en modell som er stor, godt polstret og ventilert. Disse gir lengre lyttetid. Har de støydemping, egner de seg dessuten ypperlig for lange fly- eller togreiser.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene

Headset for gaming og nettmøter

Et headset passer for deg som trenger hodetelefoner under fjernstudier. De egner seg dessuten ypperlig for gaming. Et headset er nemlig hodetelefoner med mikrofon, og mange produsenter utvikler headset som er spesielt beregnet for gaming eller nettmøter. Sørg for å kjøpe en modell med ledning eller lang batteritid, slik at du slipper å løpe etter laderen når du akkurat er i ferd med å sette ny gamingrekord eller er midt i en presentasjon.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene