Hei! Du bruker en gammel nettleser. Hvis du vil bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du besøker oss i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

iPhone 12. Si hei til 5G

iPhone 12 tar utviklingen et skritt lengre med superrask 5G1 og A14 Bionic, det raskeste chipet i en smarttelefon. Nytt system med doble kameraer. Og en krystallklar Super Retina XDR-skjerm der du kan se alt ned til minste detalj.

1 Skjermen har avrundede hjørner oppmålt som diagonalen i et rektangel er skjermen 6,06 tommer. Den faktiske skjermflaten er litt mindre.

iPhone 12 Pro. En ny epoke for hastigheten.

Superrask 5G.1 A13 Bionic – det raskeste chipet i en smarttelefon. Et profesjonelt kamerasystem som tar helt overlegne bilder i dårlig lys. Et skikkelig fremskritt.

1 Skjermen har avrundede hjørner oppmålt som diagonalen i et rektangel er skjermen 6,06 tommer. Den faktiske skjermflaten er litt mindre.

Fargerik. Supersterk. Og knapt en håndfull.

iPhone 12 Mini har A14 Bionic, det raskeste chipet i en smarttelefon. Nytt system med doble kamera. Og en krystallklar Super Retina XDR-skjerm. Alt i et mindre format.

Verdens mest avanserte iPhone.

iPhone 12 Pro Max. Superrask 5G.1 A14 Bionic, det raskeste chipet i en smarttelefon. Et profesjonelt kamerasystem som tar suverene bilder i dårlig lys. Og en større Super Retina XDR-skjerm. Det er et stort steg fremover.

1 Skjermen har avrundede hjørner. Oppmålt som diagonalen i et rektangel, er skjermen 6,68 tommer. Den faktiske skjermflaten er litt mindre.