Alt du trenger i sommer

Trikset er å ha et bra nettbrett eller lesebrett. Da kan du klare deg lenge. Husk å kjøpe et stativ slik at nettbrettet/lesebrettet står stødig når du ser på dine favorittserier eller leser bøker. Og et deksel slik at det lander mykt hvis du skulle sovne. Hvis du er usikker på hva du skal tenke på når du velger nettbrett, har vi satt sammen en guide som hjelper deg med å velge riktig.

For å stenge ute omgivelsene og få omsluttende lyd, trenger du et par gode hodetelefoner. Og for å unngå at mobilen utlades, er en nødlader selvfølgelig som jordbær på sankthansaften.

Men nå glemte vi kanskje det aller viktigste. Hva trenger du for å slippe treg oppkobling på hytta?

Svaret er et stabilt (mobilt) nettverk med tilstrekkelig rekkevidde og kapasitet for alle enhetene dine.

Chromebook. Hvis du ikke har en, må du skaffe deg en. Hvorfor? Fordi den fungerer både som bærbar PC og nettbrett, veier lite og er enkel å ta med seg. Den er rett og slett sommerkompatibel.

Vurderer du å kjøre en eller annen digital faste? Et kompromiss er å satse på en smartklokke. Da har du en livline til omverdenen hvis det er krise. Ikke minst kan du holde øye med pulsen for å forsikre deg om at den er tilstrekkelig lav. Med et armbånd som matcher hengekøyen blir du som en kameleon – umulig å oppdage. Målet er jo tross alt å slippe å forlate hengekøyen.

Bestselgere