Lagringsenheter leveres med en standard fabrikkgaranti, men for mange bedriftsbrukere er det ikke nok. En ekstra lagringsgaranti eller en garantiforlengelse er vanligvis ønskelig.

Standardgarantien for lagringsprodukter er vanligvis produsentens begrensede garanti på 1 til 5 år. Det betyr at produsenten er ansvarlig for å reparere enheten hvis det oppstår produksjonsfeil eller mangler i løpet av dette året. Avhengig av hva som skal repareres, varierer reparasjonstiden fra noen dager til flere uker. Dette er altfor lang tid hvis du bruker lagringssystemet i jobbsammenheng. Derfor anbefaler vi at du kjøper en ekstra lagringsgaranti.

En populær garantiutvidelse er Next Business Day On-Site, som innebærer at en tekniker kommer på stedet for å løse problemet senest neste virkedag. Dette minimerer nedetiden. I tillegg kan du velge teknisk support 24/7. Da får du kontinuerlig teknisk support for eventuelle problemer, uansett tid på døgnet. Enkelte garantiutvidelser tilbyr datagjenoppretting i tilfelle maskinvarefeil. Dette er også kjent som Data Recovery Service.

Er ikke standard garantiperiode nok? Det finnes også garantiutvidelser som forlenger garantien med flere år.

Vil du kjøpe ekstra lagringsgaranti? Hos Dustin finner du et bredt utvalg av garantiforlengelser. Finn ut hvilke garantier som passer for lagringsenhetene dine før du kjøper.

Filter

kr
kr
HPE HP Care Pack - MSA Family Startup - ATTACH

HPE

HP Care Pack - MSA Family Startup - ATTACH

Artikkelnr. 5010803985 Prod. art. nr. UA868E
  Kan sendes omgående
  21 995 kr
  HPE Pointnext Tech Care Essential Service

  HPE

  Pointnext Tech Care Essential Service

  Artikkelnr. 5011280689 Prod. art. nr. H27Y0E
   48 timer
   25 495 kr

   Viser 2 av 2 produkter