Servere leveres med en standard fabrikkgaranti, men for mange bedriftsbrukere er det ikke nok. En ekstra servergaranti eller en garantiforlengelse er vanligvis ønskelig.

Standardgarantien på en server er vanligvis Next Business Day On-Site på 1 til 3 år. Det betyr at hvis det oppstår en feil, vil produsenten sende en tekniker på stedet for å løse problemet senest neste virkedag. Hvis du har virksomhetskritiske servere og ikke kan vente til neste virkedag med å få hjelp, kan du imidlertid kjøpe en ekstra servergaranti.

En populær garanti for å få hjelp enda raskere er teknisk support 24/7. Her får du kontinuerlig teknisk support for eventuelle problemer, uansett tid på døgnet. I tillegg får du Remote Monitoring & Management, der teknikere kan fjernovervåke serveren(e). På denne måten identifiserer de eventuelle problemer på et tidlig stadium og kan ofte løse dem eksternt før det oppstår alvorlige problemer. Ved å kjøpe en garantipakke som inkluderer forebyggende vedlikehold og periodiske kontroller, unngår du potensielle problemer.

Er ikke standard garantiperiode på 1 til 3 år nok? Det finnes også garantiforlengelser som forlenger garantien med flere år.

Vil du kjøpe ekstra servergaranti? Hos Dustin finner du et bredt utvalg av garantiforlengelser. Finn ut hvilke garantier som passer for din server før du kjøper.

Filter