Ergonomi

Skjem bort kroppen med en ergonomisk arbeidsplass

For at man ikke skal få vondt når man sitter veldig lenge ved en datamaskin kreves det god ergonomi. Derfor har vi samlet alle ulike ting man kan kjøpe for å forbedre akkurat ergonomien ved datamaskinen hjemme. 

Håndledsstøtte 

En av de beste tingene du kan kjøpe til skrivebordet ditt er en håndledsstøtte sånn at håndleddene og armene dine får god støtte. Det er billig og enkelt og kommer til å avlaste enormt. 

Laptopstøtte

Om du kun har en bærbar datamaskin og ikke bruker ekstern skjerm kan vi varmt anbefale en laptopstøtte eller et laptopstativ som gjør at datamaskinens skjerm kommer høyere opp. Dette gjør at du skåner nakken fra å hele tiden være bøyd nedover. For å få maksimal effekt trenger du også et eksternt tastatur og en mus. 

Datamaskinholder

Om du har en stasjonær datamaskin og ikke vil ha den på skrivebordet havner den som regel på gulvet. Dette er først og fremst dårlig for avkjølingen siden det øker risikoen for at støv dras inn i datamaskinen, men det påvirker også ergonomien i og med at du må strekke deg ned til gulvet for å sette i ledninger, trykke på knapper og bruke den optiske leseren. En datamaskinholder lar deg isteden montere fast maskinen til skrivebordet for å slippe sånne problemer. 

Bestselgere

Nyheter

Kampanje

Populære tilbehør