Gaming headsets

Vi har et enormt utvalg av gaming headset for at det skal finnes et headset for alle slags spillere og i alle prisklasser.

Gaming headsets

Lydkvalitet

En av de største forskjellene mellom ”vanlige” headset og gaming headset er lydkvaliteten. Dette skyldes at headsettet ikke bare er der for at du skal kunne snakke med medspillerne dine, men det skal også gi deg en fantastisk spill opplevelse, noe som krever fyldig og god lyd. Lydkvaliteten skiller selvsagt mellom ulike modeller og vanligvis betyr en høyere prislapp bedre lyd dersom headsettet har samme funksjoner.

Demping & komfort

Spiller du i bråkete miljøer er det ikke helt feil med et par øretelefoner som demper omringende lyd gjennom å fungere som et par hørselvern. Dette gjelder heldigvis for de fleste gaming headsets, men hvor mye de demper skiller mellom de ulike modellene. Hvis du vet med deg selv at du kommer til å sitte i mer bråkete mijøer enn innesteng på ditt eget rom, anbefaler vi at du kjøper et par øretelefoner der man har tenkt ekstra mye på dempingen. Spiller du i lange perioder bør du også se etter et headset med myke puter sånn at de sitter godt uten å klemme for mye.

Flerkanalslyd

For den som for eksempel spiller FPS-spill kan et 5.1 eller et 7.1-headset være en god innvestering siden du da for eksempel lettere kan høre fra hvilken retning du blir beskutt. Disse øretelefonene er ofte dyrere siden de har flere elementer, men ifølge oss er de virkelig verdt den ekstra investeringen hvis man tar spillingen sin på alvor.

Mikrofon

Tenk også på å kjøpe et headset med en god mikrofon sånn at dine medspillere kan høre deg klart og tydelig. Enkelte headset er av denne grunn utstyrt med ekstra teknologi for å fjerne forstyrrende lyd før mikrofonens signaler sendes videre til dine medspillere. På den måten kan headsettet brukes i et bråkete miljø uten at vennene dine trenger å høre alt som foregår rundt deg.