Alt for gameren

Her har vi samlet alle produktene som passer deg som gamer.

Alt du trenger til spillene dine samlet på et sted

For å gjøre alt enklere for deg som gamer har vi valgt å samle alle tingene du kan tenke deg å trenge på ett og samme sted. Alt er nøye utvalgt for å passe akkurat deg som først og fremst bruker datamaskinen din for å spille. Her finner du kraftige grafikkort, raske skjermer og de beste musene og tastaturene for både FPS- og MMORPG-spill. Kjenner du at du ikke har helt oversikt over akkurat hva du behøver har vi også samlet massevis av kunnskap fra ekspertene våre her, sånn at du kan lese deg til det.

Gaming skjermer

Gaming skjermer

Her har vi samlet alle skjermene som egner seg for deg som ønsker en skikkelig god spill skjerm. Ikke glem at selv om en bærbar datamaskin har en innebygget skjerm, bør du kjøpe en ordentlig gaming skjerm hvis du skal spille på den.

Gaming datamaskiner

Gaming datamaskiner

Når det kommer til gaming datamaskiner er det fortsatt sånn at den stasjonære datamaskinen regjerer dersom du skal ha det kraftigste som finns, men det finnes også skikkelige ytelsesmonstre blant de bærbare datamaskinene, så ikke undervurder disse dersom du skal kjøpe en ny spill datamaskin.

Datakomponenter

Datakomponenter

Enten du leter etter et hovedkort, en prosessor eller et nytt grafikkort for å oppgradere din nåværende datamaskinen med, eller dersom du leter etter alt sammen for å bygge en helt ny spill datamaskin, er det her du finner disse.

Gaming mus

Gaming mus

Trenger du en ny gaming mus til datamaskinen din så har vi akkurat det du leter etter. Enten du er ute etter en enkel FPS-mus eller en spill mus tilpasset MMORPG-spill.

Gaming tastatur

Gaming tastatur

Det finnes massevis av ulike spill tastatur og hvilket som passer deg avhenger helt av hva du liker og hvilket budsjett du har. Her finner du alle våre gaming-tastatur samt all informasjonen du trenger for å velge riktig tastatur for deg.

Gaming headset

Gaming headset

Spiller du online vil du trolig ha et headset med god lyd og en god mikrofon. Derfor har vi et stort utvalg av nettopp gaming headset for at det skal finnes en modell for alle ulike typer spillere og i alle prisklasser.