E3 2016 | Electronic Entertainment Expo

E3 er uten tvil den viktigste spillmessen i verden og gjennom årenes løp har vi ikke bare fått se de mest klassiske spillene presentert her, men også konsoller som for eksempel PlayStation 3 og Nintendo Wii. E3 står for Electronic Entertainment Expo og er en messe man bare får tilgang til dersom man faktisk jobber med spill på en eller annen måte, men til tross for det hadde de i fjor over 50 000 besøkere. 

Mellom 15/6 og 17/6 vil vi daglig oppdatere denne siden med det siste fra messen, så følg oss her eller på Facebook hvis du ikke vil gå glipp av de heteste spillnyhetene. 

17 juni - dag 3.

Gears of War

Microsofts klassiske spillserie Gears of War er en av våre favorittserier når det kommer til action spill og i oktober er det klart for å slippe neste del i serien. Er du en stor fan av dette spillet kan vi glede deg med at det på E3 i år ble sluppet litt mer gameplay fra spillets kampanje. Veldig gøy.

Project Scorpio

En av de kuleste maskinvareoppdateringene på årets E3-messe var uten tvil Microsoft Project Scorpio. Project Scorpio er en kommende spillkonsoll fra Microsoft som skal dukke opp på markedet neste høst. Konsollen vil ha et fokus på 4K samt VR, to store trender akkurat nå og grunnen til hvorfor de velger å snakke om denne allerede nå. Selvsagt forteller de ikke så mye, men vi har fått vite at den skal ha hele seks teraflop i stedet for Xbox One sine 1,31 teraflop. Det vil si at det kommer til å være en skikkelig kraftig konsoll.

Star Wars

Noe som ble klart under E3 var at vi som liker Star Wars har mye å se frem til den nærmeste tiden. Ta bare en titt på denne videoen der EA snakker om hva som skal komme og hvordan det er å utvikle Star Wars- spill.

Gwent

I det fantastiske spillet The Witcher III fantes det noe så morsomt som et spill i spillet. Det spillet er et kortspill med navnet Gwent og tydeligvis har ekstremt mange personer kontaktet skaperen CD Projekt Red om at de vil ha mer av Gwent. Derfor kommer utvikleren nå til å slippe Gwent separat fra The Witcher III og heldigvis kommer det en beta allerede i september.

Dead Rising 4

Ingen E3 er fullstendig uten at det snakkes litt om zombier virker det som og årets zombispill ble Dead Rising 4. I en litt underlig trailer får vi vite at spillet skal lanseres til jul og at den klassiske og folkekjære karakteren Frank West kommer tilbake. Uventet, men veldig gøy!

16 juni - dag 2.

Zelda: Breath of the Wild

At Nintendo viste frem et nytt Zelda-spill overrasker kanskje ikke så mange, men det betyr jo ikke at vi er noe mindre pepp på spillet av den grunn. Det nye Zelda virker som det inneholder det meste man som Zelda-spiller er vant til, men også en hel del nytt. Spillet skal for eksempel være mer open world enn tidligere titler. Men akkurat når spillet lanseres er fremdeles uklart.

The Elder Scrolls: Skyrim: Special Edition

Det er mange som syns at Skyrim fra 2011 er et av verdens beste spill så det er ikke så rart at Bethesda vil gjenbruke alt de kan fra spillet. Derfor presenterte de nå på E3 en oppdatert versjon for dagens konsollgenerasjon og det som gjør det litt ekstra gøy er at spillet lanseres i år.

Mass Effect: Andromeda

Et av spillene vi kommer til å se mest frem mot neste år vil absolutt være den neste Mass-Effect-tittelen. Selv om informasjonen akkurat nå er sånn at vi har vanskelig for å se hvordan det skulle kunne bli dårlig.

The Last Guardian

Et spill som har vært utrolig etterlengtet i lang tid er Sonys The Last Guardian og selv om ikke mye nytt ble sagt under årets E3-messe, tok spillet likevel en stor del av rampelyset. Dette etter at vi endelig fikk vite når spillet vil lanseres og det er den 25. oktober. Vi kommer med andre ord til å få en hyggelig høst.

Xbox One Slim

Årets E3-messe inneholdt for det meste spillnyheter, men litt maskinvare fikk vi også sett. Her kan du se den nye versjonen av Microsofts konsoll Xbox One som nå blir Xbox One S der S står for slim. Den er hele 40% mindre enn forrige konsoll og vil dessuten ha en integrert strømforsyning samt en ny håndkontroll. Den vil også ha støtte for HDR, 4K og du kan få en harddisk på hele 2TB.

15 juni - dag 1.

Resident Evil 7

Resident Evil er en seiglivet spillserie som dessuten er en av våre favorittserier her på Dustin Home. Derfor kan vi ikke annet enn å se frem til neste versjon som vi nå fikk en liten smakebit på under årets E3-messe. Dessverre er det lenge til spillet lanseres 24.januar neste år, men har du PlayStation Plus kan du teste en demo allerede nå. Det kuleste av alt var at det loves skikkelige VR-funksjoner for deg som kjører det på PlayStation VR og hvem vil ikke spille ett skrekkspill med VR?

Call of Duty: Infinite Warfare

Når dette spillet ble vist frem forrige måned var det ikke alle som ble glade siden de hadde forventet seg ett mer ”vanlig” Call of Duty-spill. Men vi ser virkelig frem mot dette mer futuristiske spillet som til og med skal la oss fly romskip. På E3 ble mer av spillet vist frem og her kan du for eksempel se gameplay fra spillsituasjonen Ship Assault.

4.november vil du kunne spille dette spillet.

God of War

Sony startet pressekonferansen sin på E3 med å vise frem et nytt God of War-spill og det gjorde de med denne gameplay-traileren. Denne gangen virker vi holde oss til nordisk mytologi og Kratos virker dessuten til å ha en sønn. Pent som rakkern ser det i alle fall ut til å bli og God of War har ikke skuffet oss før.

Quake Champions

Hvordan kan man ikke bli annet enn helt sinnsykt glad når det viser seg at vi vil få se ett nytt Quake! Vi hopper uten tvil på ”the hype train” og ser frem mot å få spille dette spillet som id Software forklarer som en rask arena-shooter, akkurat som Quake skal være. Hvor gira er dere?

Mer info om spillet kommer under årets Quakecon.

Fallout 4 DLC

Bethesda viste frem en hel haug med nyheter for Fallout 4 og her finnes det noe for alle. For oss som nesten liker å bygge settlements mer enn å skyte, kommer det om en uke DLC-en Contraptions som gir oss noen nye leker, for eksempel heiser og rullebånd. Dessuten vil vi også få en DLC som gjør det mulig å bygge sine egne Vaults(!). Man skal dessuten kunne eksperimentere på sine Vault Dwellers akkurat som det skal være.

Sist, men ikke minst kommer dessuten Nuka World som virker å være en DLC som utspiller seg i en fornøyelsespark med Nuka Cola-tema.