Annet

Sol, is og sommerhits

Det er nesten vanskelig å forstå, men snart er sommerferien her. Før du vet ordet av det, er det tid for sandaler og strandliv og jordbærsesongen er i full gang. Private Label, Dustins egne varemerker, sørger for at du er klar for sommerens eventyr. Nyt krystallklar lyd, lad mobiltelefonen når du vil og koble deg opp uansett hvor i verden du befinner deg.

Før du reiser av sted

Det er det samme hvert år. Hva skal du pakke i kofferten? Klarer du deg uten den tykke ullgenseren? Trenger du å ha med deg noe mer enn badetøy og et par klesskift? Det skader i alle fall aldri å pakke en powerbank. Med en kraftig bærbar lader kan du lytte til musikk eller jobbe uavbrutt uten at mobiltelefonen går tom. Cirafon Powerbank lar deg lade mobilen opptil tre ganger. Små LED-lamper varsler om hvor mye batteri det er igjen og når det er tid for ny lading. Når mørket faller på, kommer den innebygde lommelykten til nytte.

Når du ikke føler for å ha din kompletterende ryggsekk fra Cirafon NOTEBOOK BACKPACK CITY SLIM på ryggen, kan du enkelt feste den på kofferten med en bagasjerem. I den praktiske og slanke ryggsekken får du plass til det mest nødvendige, og den egner seg perfekt til dagsturutflukter, men også til kortere jobbreiser.

Hovedrommet har en ekstra lang glidelås så du raskt og enkelt kan få oversikt over det du trenger uten å ta ut innholdet. Det store rommet har to polstrede innvendige rom som beskytter datamaskinen eller nettbrettet mot støt og riper. Ekstra rom er tilgjengelig for mobiltelefon, lommebok og annet tilbehør som du kanskje trenger. Den har også en ferdigmontert USB-kabel som går fra innsiden av vesken til utsiden slik at du enkelt kan holde telefonen i hånden samtidig som du lader den via en powerbank inne i vesken.

Dustin Private label products

I bilen, på bussen eller på flyet

Vi kjenner alle til det. Du skal høre på sommerprogrammene på radio, men noen har helt andre planer. Heldigvis er ikke løsningen på problemet langt unna. Ta en titt på Voxicon GR8-høretelefonerne. De heldekkende og trådløse hodetelefonene med krystallklar lyd, støyreduksjon og innebygd mikrofon sørger for at du kan holde fokus eller slippe fokus helt. Valget er ditt.

Med en rekkevidde på opptil ti meter trenger du ikke å bære med deg mobilen overalt. Funksjonen aktiv støyreduksjon gjør at du kan stenge en kaotisk verden ute og nyte favorittmusikken uten forstyrrende bakgrunnsstøy. Du kan også aktivere støyreduksjon når du ikke hører på musikk eller bare vil arbeide uforstyrret. Med de praktiske kontrollene på hodetelefonene kan du enkelt veksle mellom samtaler og musikk. Gled deg over perfekt passform og opptil 12 timers batterilevetid. La musikken omgi deg på toget, kaffebaren eller kontoret.

Vel fremme

Har du noen gang reist til andre siden av kloden uten å tenke på at de lokale elektroingeniørene hadde andre tanker når det gjelder strømkontakter? Med Cirafon world adapter kan du være trygg på å kunne koble alle enhetene dine til et valgfritt strømnett. Lad datamaskinen og mobiltelefon samtidig. Den kompakte og allsidige reiseadapteren er utstyrt med doble USB-tilkoblinger og kobles like enkelt til kontakter i Europa, Storbritannia, USA, Japan, Australia og Kina. Med både en powerbank og en reiseadapter i kofferten er du sikker på at du alltid kan lade både datamaskin, nettbrett og mobiltelefon.

Ta med deg musikken med Voxicon W8 Blue. Høyttaleren er vanntett, noe som betyr at du kan ta den med deg på stranden og i vannet. Til tross for størrelsen, tilbyr Voxicon W8 Blue en god lydopplevelse. Dessuten er den enkel å koble til, trådløst eller via AUX-inngang, og den lange batterilevetiden lar deg lytte dagen lang. Den innebygde mikrofonen gjør høyttaleren til en naturlig forlengelse av mobiltelefonen din, og du kan veksle sømløst mellom viktige samtaler og sommerens spillelister

For deg som ikke vil gi avkall på treningen i løpet av ferien, har Voxicon et par sportshodetelefoner, Voxicon Bt Headset Sport, med førsteklasses lyd og behagelig passform. Ikke bekymre deg for å måtte ta samtaler når du løper, hodetelefonene har en innebygd mikrofon. Hodetelefonene er designet for de som ønsker å unngå tungvinte kabler. Den eneste kabelen du trenger å tenke på er den som holder hodetelefonene sammen, slik at du slipper å ha de koblet til lydkilden. Det gir større bevegelsesfrihet samtidig som du har alle de funksjonene du trenger i den lille kontrollen ved siden av høyre ørepropp.

Private label products on table

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og -tjenester. Dustin har også fem egne merkevarer som utfyller og utvider sortimentet ytterligere. Fokus er på å tilby nøye testede og utvalgte produkter med raske og pålitelige leveranser. Produkter som ikke koster en formue. Blant merkene finner du Voxicon, Cirafon for PC- og mobiltelefontilbehør, Gilford for toner og blekk, Prokord for installasjonsprodukter og Tranzip for lagring.

26 juni 2019

Tagger