Annet

Rett dingser til reisen

Nå i disse ferietider er det mange som pakker vesken for å begi seg ut på eventyr, enten hjemme, eller i fremmede land. For å få mest mulig ut av reisen din, skal du naturligvis pakke kofferten med rett dingser. I denne artikkelen tipser vi om noen favoritter som garantert vil gjøre reisen din til en opplevelse utenom det vanlige.

Sony a7 III – Fullformat i et praktisk format

Sony a7

Du kan jo ta fine bilder med mobiltelefonen din, men uansett hvordan man vrir og vender på det vil du aldri få den samme kvaliteten som du får med et fotoapparat. Blant det beste på markedet akkurat nå, er Sony a7 III som er et speilløst speilreflekskamera utstyrt med nye finesser som sensor med innebygget bildestabilisering og 4K-filmopptak. Til tross for at det er et fullformatkamera, får det lett plass i vesken (det vil si, dersom du ikke fester et gigantisk objektiv på så klart.

Kjøp nå

Pocketbook Touch HD 3 – Les ferielektyren digitalt

Pocketbook Touch HD 3

Ferien er en utmerket anledning til å lene seg tilbake og nyte en god bok. Fordelene med å lese boken på et lesebrett istedenfor en fysisk bok, blir spesielt åpenbare når vi skal ut og reise. Pocketbook Touch HD 3 veier mindre enn en pocketbok, men får plass til tusenvis. Dersom du skulle bli lei av å lese har du også støtte for lydbøker.

Kjøp nå

Sony WH-1000XM3 – Hodetelefoner med atmosfærisk trykkoptimalisering

Sony WH-1000XM3

For den lange flyturen er et bar komfortable hodetelefoner med aktiv støyredusering et must, sånn at du kan lene deg tilbake og nyte en film, podcaster og musikk uten å forstyrres av flystøyen. Tredje generasjon av Sonys populære, støyreduserende hodetelefoner er et soleklart valg – ikke minst fordi de har hele 30 timers batteritid. Det kuleste er likevel at de har atmosfærisk trykkoptimalisering som justeres etter hvor høyt du befinner deg over havet.

Kjøp nå

Samsung Galaxy Tab S5e – Lite nettbrett med stor skjerm

Samsung Galaxy Tab S5e

Nettbrettet kan i mange tilfeller være en reddende engel, for eksempel når kjedsomheten melder sin ankomst i hengekøya, eller når barna er lei i baksetet. Samsung Galaxy Tab S5e er perfekt for reisen med sitt ultra lette design. Til tross for at den er så tynn og bare veier 400 gram, har den en god skjerm på 10,5 tommer.

Kjøp nå

DJI Ronin-S Essentials Kit – Film som en proff

DJI Ronin-S Essentials Kit

Glem de ustabile hjemmevideoene og ta med deg en gimbal på turen! En gimbal er et håndholdt kamerastativ som ved hjelp av sterke motorer, sørger for at kamera holder seg i ro – perfekt for profesjonell filming. DJI Ronin-S Essentials Kit kan håndtere et speilreflekskamera på opptil 3,6 kg og leveres med alle tilbehørene du trenger.

Kjøp nå

Omnicharge Omni20+ USB-C – Ladder alle enhetene dine

Omnicharge Omni20+ USB-C

Uansett hvilke tekniske dingser du har med deg på turen kommer du før eller siden til å trenge å lade dem. Og her vil vi tipse ladestasjonen Omnicharge Omni20+ USB-C som kan lade flere enheter samtidig og som har en kapasitet på 20100mAh. Funker også som USB-hub.

Kjøp nå

Peak Design Everyday Backpack 20L – Beskytter kamerautstyret ditt

Peak Design Everyday Backpack 20L

Ryggsekken er for mange en selvfølgelighet på reisen. Dersom du bærer på et dyrt speilreflekskamera skal du selvsagt ha en ryggsekk som er tilpasset for kamerautstyr. Everyday Backpack 20L er regntett og har smarte skillevegger for at du skal kunne organisere utstyret ditt som du vil ha det.

Kjøp nå

SanDisk Extreme Pro – Minnekortet som får pallplass

SanDisk Extreme Pro

Når du begynner å filme i høy oppløsning vil du raskt merke at det kreves mer data av minnekortet ditt. SanDisk Extreme Pro er et raskt kort med overføringshastighet på opptil 170 megabyte i sekundet og 256 gigabyte lagringsplass. Dessuten tåler det støt, vann, røntgenstråler og er temperaturbestandig. Med andre ord, perfekt for reisen!

Kjøp nå

Sony Walkman NW-A45 – Bærbar musikk med studiokvalitet

Sony Walkman NW-A45

Velg et bra soundtrack til ferien din og lad MP3-spilleren. MP3-spiller? Holder det ikke med mobiltelefonen? Nei, ikke hvis du vil ha høyoppløst lyd av best mulig kvalitet. Den dedikerte musikkspilleren Sony Walkman NW-A45 leverer autentisk lyd i studiokvalitet samtidig som den er enkel å manøvrere med den praktiske berøringsskjermen. Hodetelefonene pares med NFC og Bluetooth-overføringen skjer med Sonys LDAC-teknologi for bedre lydkvalitet.

Kjøp nå

DJI Osmo Action – Filmer dine heftigste øyeblikk

DJI Osmo Action

Hvis du er av den eventyrlystne typen og vil filme dine eskapader er et action kamera et must. Et av de hotteste kameraene akkurat nå er DJI Osmo Action. Det er støtsikkert, vanntett ned til 11 meter, filmer i 4K-oppløsning og har innebygget videostabilisering. Noe som får kameraet til å skille seg ut er at den har skjermer både på frem- og baksiden for at du skal kunne få til den perfekte bildekomposisjonen når du filmer ferie-vloggen din!

Kjøp nå

DJI Mavic 2 Pro – Film eventyrene dine fra oven

DJI Mavic 2 Pro

En drone er kanskje ikke det første du tenker på å pakke med deg når du skal ut og reise, men for å forevige dine mest spektakulære eventyr er den et must. DJI Mavic 2 Pro er utstyrt med Hasselbladkamera med 1-tommer sensor som filmer i 4K og tar fantastiske bilder. Med en flyvetid på 13 minutter og en rekkevidde på opptil 8 km, kan den filme det meste. At den er sammenleggbar er også en stor fordel når du skal ut og reise.

Kjøp nå

Samsung Portable SSD T5 – Mobil lagring

Samsung Portable SSD T5

Med en ekstra harddisk på reisen kan du bære med deg film og musikk, eller sikkerhetskopiere feriebildene dine mens du er på farten. For denne bruken er SSD-disken absolutt det beste valget siden de er betydelig mindre og mer robuste enn vanlige harddisker. Samsungs Samsung Portable SSD T5 finnes i flere forskjellige farger og med ulik lagringskapasitet.

Kjøp nå

Garmin Fenix 5S Plus – Sportsklokke med alt ekstra

Garmin Fenix 5S Plus

Noen vil bruke ferien til å slappe av og hvile seg – andre girer opp og trener som om det stod om livet. Hvis du tilhører den andre kategorien skal du selvsagt ha en multisportklokke på håndleddet. Garmin Fenix 5S Plus har innebygget GPS, opptil syv dagers batteritid, støtte for å bruke Spotify offline og mye mer!

Kjøp nå

Zoom H6 Handyrecorder – Lydopptak i seks kanaler

Zoom H6 Handyrecorder

Hvis du vil få med deg følelsen av et spennende sted, må du ikke glemme lyden. Zoom H6 Handyrecorder er kanskje ikke noe for alle, men hvis du for eksempel vil spille inn video med flere mikrofoner, eller bare en podcast fra vannkanten, vil Zoom H6 Handyrecorder gjøre jobben for deg. Det at den har innebygde effekter for å gjøre opptakene bedre, eller kompensere for lydmiljøproblemer, gjør den perfekt for reisen.

Kjøp nå

Rico Theta Z1 – Fotograferer og filmer i 360 grader

Rico Theta Z1

Et vanlig kamera filmer bare det linsen sikter på, men med 360-kameraet Ricoh Theta Z1 kan du få med deg alt som skjer rundt deg. Utstyrt med to sensorer på en tomme hver, og fire mikrofoner, får den med seg hele omverden rundt deg, enten som høyoppløst 4K-film eller som storslåtte stillbilder. Samtidig er den så liten at den får plass i lommen.

Kjøp nå

24 mai 2019

Tagger