Annet

5 smarte ting for å jobbe hjemme og ute

Å sitte bøyd over sin bærbare datamaskin ved kjøkkenbordet og spørre ’’kan du høre meg?’’ er ikke et helt utenkelig scenario for den som jobber hjemmefra. Her er en liste over ting som hjelper deg slippe det scenariet og isteden jobbe raskere, mer ergonomisk og bedre hjemmefra.

1. Presisjon overalt

Logitech MX Anywhere 2S er en mus som lar deg jobbe effektivt hvor enn du befinner deg. Musen fungerer med presisjon på alle typer av underlag – alt fra glassbord og flyseter, til dine jeans. Vil du ha en mus som presterer enda bedre kan du ta et steg opp, til storesøster Logitech MX Master 2S som tilbyr ytterligere presisjon for ordentlig avanserte applikasjoner. Begge musene er enkle å koble til PC eller Mac, og har batterier som holder rundt to måneder på en ladning.

Logitech MX Master 2S

2. Bedre ergonomi ved kjøkkenbordet

En av de verste tingene med det å jobbe hjemmefra i lengre perioder, er at det lett kan skade nakken å sitte og se ned på skjermen til en bærbar datamaskin. Et godt tips dersom du ikke har plass eller vil investere i en ekstern skjerm hjemme, er et laptop-stativ som får skjermen opp til en bedre arbeidshøyde. Dette krever selvsagt også at du har et eksternt tastatur og en mus.

Et klassisk stativ er Prokord Laptop Stand Aluminium som er et godt stativ av aluminium som lar datamaskinens vifter jobbe helt fritt, uansett hvilken maskin du har.

Prokord Laptop Stand Aluminium

3. Videomøte hvor du vil

Når møtet skjer på distanse er det fort gjort at man snakker i munnen på hverandre og misforstår siden folk ikke ser reaksjoner, nikk og andre gester. Et godt webkamera gjør ikke bare møtet triveligere, det bidrar også til at møtet flyter på bedre og raskere.

En av favorittene våre er Logitech 920 som gir ekstremt god kvalitet for pengene.

Hvis du virkelig vil slå på stortromma er det en Logitech BRIO 4K du vil ha.

Logitech 920

Logitech BRIO 4K

4. Uten en tråd

Uansett om du jobber på en kafé med musikk, eller om du snakker på Skype fra et provisorisk kontor på kjøkkenet, er et pålitelig, trådløst headset en nødvendighet. H800 fra Logitech gir deg proff lyd for alle bruksområder, seks timer batteritid og smarte styringsfunksjoner direkte i hodetelefonene.

H800

5. Telefonkonferanse

Skap en høyttalertelefon med din mobil. Med Mobile Speakerphone P710e forvandler du enkelt hvilket som helst sted til et proft konferanserom. Gjør det enkelt å improvisere et telefonmøte, selv når du og dine kolleger er på reise.

Mobile Speakerphone P710e

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger