Guider

Hva trenger du å tenke på før og etter kjøpet ditt?

Lesebrettguiden

Hva er galt med trykte bøker? Hvorfor ikke lese på nettbrettet eller telefonen? Det er mange gode grunner til å investere i et lesebrett.

Hodetelefonguiden

Med riktig type hodetelefoner kan du nyte musikk og film, konsentrere deg lettere og gjøre treningen morsommere. Men å finne den riktige typen blant alle produsenter og modeller er ikke alltid så enkelt. Vi hjelper deg med å finne den riktige typen.

TV-guiden

Vi har satt sammen en guide som går gjennom alt du trenger å vite for å finne riktig TV.

Hvilken gaming-PC bør du kjøpe?

Uansett hva du skal spille, trenger du en PC med mer ytelse i form av raskere prosessor og bedre grafikkort for å kunne håndtere spillenes krav til PCen.

Starte en podcast – sånn gjør du

Har du lyst til å starte med podcaster? Vi har samlet alt du trenger for å komme i gang.

Smarte dingser for streaming

Interessen for å streame lyd og bilde fra ett sted til et annet over internett, har økt den siste tiden, men langt fra alle vet hvordan man gjør det på en bra måte.

5 smarte ting for å jobbe hjemme og ute

Her er en liste over ting som hjelper deg slippe det scenariet og isteden jobbe raskere, mer ergonomisk og bedre hjemmefra.

Slik forbereder du deg for det mobile arbeidslivet

Mye tyder på at den faste kontorplassen er utdøende. Vi jobber isteden hjemmefra, fra kafeen eller fra et av de fleksible stedene på kontoret. Utviklingen har ført til økt interesse for produkter som hjelper oss arbeide like effektivt, uansett hvor vi er.

Hva kan du tenke på når du jobber hjemmefra

Strukturer dagen din, vis at du er tilgjengelig og tenk på det sosiale. Vår IT-konsulent Fredrik Hansson deler sine tips for hva du kan tenke på når du jobber på distanse.

Sol, is og sommerhits

Private Label, Dustins egne varemerker, sørger for at du er klar for sommerens eventyr.

Velg riktig hodetelefon

Få ting kan live opp tilværelsen på samme måte som et par nye hodetelefoner, men å finne riktig blant alle produsenter og modeller, er ikke alltid like lett. I denne guiden skal vi prøve å finne ut av det viktigste og hjelpe deg med å finne hodetelefonene som passer for akkurat deg.

Tips og triks for å bygge en gaming-PC

Hvordan velger du riktige deler og sørger for at alt fungerer sammen på best mulig måte? Vi har snakket med Asus ekspert for å få hans tips og triks.