Black Friday er over for denne gang.

Black Friday er over for denne gang.

Vi er tilbake fredag 27. november 2020.

Black friday 2019

Hvordan forbereder Dustin Home seg til Black Friday?

Black Friday er en av årets store hendelser for oss på Dustin. Det er ikke bare én del av organisasjonen som forbereder seg til dette salget. Hele Dustin er involvert i arbeidet med å skape den beste opplevelsen under Black Weekend for våre kunder.

 • Våre spesialister som arbeider med produsenter, strever i flere måneder for å få de beste tilbudene på alle ledende varemerker innen alle produktområder.

 • Vi finner riktig tilbud for alle typer kunder. Du kan rett og slett ikke gå glipp av Dustin Home i din tilbudsjakt på Black Friday, uansett hvilken type elektronikk du er ute etter.

 • Vi bygger opp store lagre med salgsvarer og arbeider beinhardt med logistikken for å få leveringene til å fungere så godt som mulig.

 • Vår kundeservice forbereder seg godt og har ekstraåpent for å kunne ta samtaler og hjelpe kundene når det trengs.

 • Vi gjør alt for å sikre at våre servere er klar for den store kundepågangen.

Når er Black Friday?

I 2019 blir Black Friday den 29. november. Dustins Black Friday salg pågår i tre døgn, fra kl. 00.01 den 29.11 til kl. 23.59 den 1.12. Du kan imidlertid skaffe deg VIP-status og handle i fred og ro i noen timer før Black Weekend starter for alle.

Bare registrer deg som abonnent på Dustin Homes nyhetsbrev. Da får du allerede noen timer før salget starter en hemmelig direktelink via e-post som fører et utvalg av alle våre gode tilbud på elektronikk under Black Weekend.

7 tips før vårt Black Friday-salg

 1. Vær ute i god tid. Populære produkter kan fort bli utsolgt.
 2. Registrer deg som abonnent på Dustin Homes nyhetsbrev, slik at du kan handle før salget åpner for ikke-abonnenter.
 3. Opprett en konto hos Dustin på forhånd hvis du ikke allerede har det. Du ønsker ikke å bruke tid på dette når du skal gjøre et funn blant alle våre tilbud på elektronikk. Glem ikke å angi leveringsadresse, slik at vi kan vise alle tilgjengelige leveringsalternativer.
 4. Sørg for å ha familiens ønskeliste til jul klar allerede før Black Friday. Da kan du gjøre et funn på alle elektronikkgaver som du vet er populære, og være ferdig med julehandelen allerede i november.
 5. Husk at du må gå til kassen og betale varen for å kjøpe den. Bare å legge den i handlevognen er ikke nok for å være sikker på at den blir din.
 6. Sammenlign alltid totalkostnader. Handler du fra USA eller andre land, blir det ofte lagt til tollavgifter og fraktkostnader som kan gjøre det tilsynelatende kuppet til en dårlig deal.
 7. Se opp for bløffer og ikke klikk på lenker i suspekte e-post-meldinger. Bare kjøp fra pålitelige leverandører.

6 fordeler med Dustin på Black Friday

 1. Du slipper trengselen i butikker og kan rolig gjøre dine elektronikk-kupp foran skjermen.
 2. Hvis du registrerer deg for Dustin Homes nyhetsbrev, får du noen timers forsprang og kan starte å handle før alle andre torsdag 28. november.
 3. Vår kampanje er gyldig hele Black Weekend frem til midnatt søndag 1.12.
 4. Vårt ordrekontor har utvidede åpningstider, kl. 08.00-21.00 på Black Friday og hele Black Weekend kl. 10.00-15.00 både lørdag og søndag, med ekstra bemanning klar til å hjelpe deg.
 5. Vårt logistikksenter er åpent hele helgen, og personalet jobber lengre skift for å håndtere din ordre.
 6. Du kan enkelt kjøpe tilbehør i form av ledninger, kabler, mus eller annet du trenger til produktet.

Hva solgte vi mest av på Black Friday 2018?

 • Ettersom Dustin er så store på datamaskiner i Sverige, kan vi tilby ekstremt gode avtaler på datamaskiner på Black Friday. Forrige år var dette et av topproduktene.
 • Vi kan også tilby et ekstremt bredt utvalg innen telefoner. Mange nye smarttelefoner under juletreet i fjor, ble funnet på Dustin Homes Black Friday salg..
 • En annen storfavoritt i 2018 var nettbrett som Samsung Galaxy Tab, der vi også hadde svært gode tilbud.
 • Naturligvis, for et salg som starter julehandelen, solgte vi også store mengder spillkonsoller som Playstation, Xbox og Nintendo Switch.
Most sold products Black Friday 2018

Hva er Black Friday?

Black Friday er et fenomen som har sin opprinnelse i den amerikanske Thanksgiving-helgen, familiehøytiden foran alle andre i USA. Som skildret i utallige filmer og TV-programmer, samles man til en tradisjonell kalkunmiddag den fjerde torsdagen i november. Fredag er en inneklemt dag som mange har eller tar fri.

Hva skal man gjøre med en fri fredag en måned før jul, om man ikke skal passe på å kjøpe noen julegaver? Helt siden 1950-tallet har Black Friday vært dagen da julehandelen starter i USA. Over tid har den blitt årets største handledag med mengder av tilbud. Siden netthandelens gjennombrudd har Black Friday-salget spredt seg til internett.

Hvorfor heter det Black Friday?

Det finnes flere forklaringer på hvorfor det kalles Black Friday. En variant er at det beskrev trengselen av biler og shoppere på gatene under det store salget. En annen forklaring handler om bokføring - salget som innleder julehandelen ble for kjøpmennene den første dagen i året da tallene begynte å vise svart (= fortjeneste) i stedet for rødt (= tap).

Uansett er begrepet Black Friday etablert i USA, og har spredt seg over hele verden de siste årene. Selv i land som aldri har feiret Thanksgiving, kickstarter man julehandelen denne dagen.

Cyber Monday splash

Du går vel ikke glipp av Singles Day?

Kan du ikke vente på Black Friday? I så fall må du ikke gå glipp av Singles Day, som finner sted søndag 11. november. Singles Day startet i Kina som en reaksjon på Valentinsdag, og har raskt blitt verdens største shoppingbegivenhet. På Dustin kommer vi til å feire dagen med mange fine tilbud.

Les mer om Singles Day
Cyber Monday splash

Hva er Cyber Monday?

Lenge hadde mange amerikanere dårlig internettilkobling hjemme, men bredbånd på jobben. Folk fant varer i fysiske butikker i løpet av langhelgen, men i stedet for å kjøpe dem med en gang, fant de gode priser og bestilte dem på nettet når de var tilbake på kontoret igjen.

Netthandlerne startet å kalle det Cyber Monday og kom med sine egne tilbud denne dagen. I dag er internettforbindelse hjemme ikke noe problem, og nettbutikker får sin rettferdige andel av handelen allerede på Black Friday. En del bedrifter fortsetter allikevel med spesialtilbud selv på Cyber Monday. Akkurat som med Black Friday, har fenomenet spredt seg til andre land.

Les mer om Cyber Monday