Black Week &

Black Friday 2023

En hel ukes prisfest med enestående tilbud på en rekke kvalitetsprodukter.

fall sale products

Gå ikke glipp av supertilbudene våre under Black Week 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev allerede i dag!

3 tips

til Black Week &

Black Friday 2023

Benytt sjansen til å gjøre et kupp før favorittene blir utsolgt! Populære produkter kan gå raskt ut.

Abonner på nyhetsbrev vårt før Black Week 2023, slik at du ikke går glipp av noen av våre supertilbud eller en favoritt du vil gjøre et kupp på.

Husk at varer i handlekurven ikke reserveres, det er først når varen er betalt at du kan være sikker på at den er din.

Mörkröda människor-ikoner på en röd botten

Hva er Black Friday?

Black Friday-salget har sammenheng med den amerikanske høytiden Thanksgiving som finner sted fjerde torsdag i november hvert år. Under Thanksgiving samles familie og venner for å spise et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen etter kalles Black Friday. Siden mange amerikanere har fri fra jobben, er det en tradisjon å starte julehandelen denne fredagen, og varehandelen opererer da med en rekke Black Friday-rabatter. På 2010-tallet spredte tradisjonen seg også til andre land – man trenger jo ikke å feire Thanksgiving for å ville gjøre et salgskupp!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

... og Black Week?

Begrepet Black Week har de siste årene blitt stadig vanligere, og henviser til fenomenet der nettbutikker starter salget allerede mandagen før Black Friday. Det vil si enda flere muligheter til å gjøre et skikkelig kupp.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Hva innebærer Black Week 2023 hos Dustin?

Black Week hos oss innebærer at du er invitert til en fantastisk salgsfest som varer en hel uke. En uke fullspekket med ekstra gode priser og fantastiske tilbud på en lang rekke kvalitetsprodukter.

Confetti som virvlar runt i luften

Når starter Black Week?

Black Week 2023 starter offisielt 17. november kl. 10:00 og varer til og med 27. november kl 23:59. Black Friday 2023 er 24. november.

La prisfesten i 2023 begynne!