Telldus TellStick Net

Gjør hjemmet ditt litt mer levende.

Tenk om det fantes en smart løsning som kunne tenne lampene slik at huset var lyst når du kom hjem, eller som kunne sette på varmen på hytta slik at den er akkurat passe varm når du kommer fram. Med TellStick Net er dette mulig. TellStick Net er senteret i løsningen, og til den kobler du trådløse strømbrytere slik at du får et smart hjem. Det eneste du trenger er en internettilkobling.

Blant enhetene som kan kobles til finner du dør- og vindu-sensorer og stikkontakter som du kan koble til for eksempel lamper eller varmeovner. Du kan også koble til sensorer som måler luftfuktighet eller temperatur i kjøleskap og fryser. Det finnes til og med bevegelsessensorer slik at du for eksempel kan tenne lampen i gangen når du kommer hjem.

Logg inn på en nettside der du har en egen konto og kan overvåke hjemmet ditt. Her kan du sette opp regler for ulike aktiviteter og velge for eksempel når lamper skal tennes og slukkes. Du kan også velge å få en melding til mobilen når barna kommer hjem. SMS-kreditt kjøper du via TellStick-kontoen din.

Belkin WEMO INSIGHT SWITCH

Overvåk og styr de elektriske apparatene dine.

Vil du ha en enkel oversikt over strømforbruket til apparatene dine, eller kunne tenne og slukke belysningen selv om du ikke er hjemme? Med den smarte stikkontakten WeMo Insight Switch koblet til den gratis WeMo-appen kan du enkelt styre elektronikken selv om du er på jobben eller ute på reise. Appen finnes til iOS og Android, slik at du alltid har full kontroll over hjemmet.

I appen kan du også se strømforbruket for de ulike tilkoblede apparatene og slå av de største strømslukerne.

D-Link Mydlink Home

Tenn lyset automatisk når du kommer hjem.

Med Mydlink Home og en trådløs router får du en smart og skalerbar løsning for et trygt og smart hjem. Du kan raskt og enkelt koble til ulike enheter, for eksempel bevegelsessensoren Mydlink Home wi-fi motion sensor. Sensoren merker bevegelser uansett hvor du er og du får et varsel i appen som er koblet til systemet. Det er godt å vite når barna kommer hjem fra skolen.

Du kan også koble til enheter som merker om strømmen er på, for eksempel for strykejernet eller lampene i vinduene. Hvis ulykken skulle være ute og du har glemt å slå av strykejernet kan du enkelt slå det av via appen – selv om du allerede er framme på jobben. Eller koble lamper (som er koblet til D-Link Mydlink Home Smart Plug) så de merker det og tennes hvis noen er i rommet, og motsatt, at de slukkes når alle har gått ut. En enkel måte å minske strømforbruket på.

Belkin WeMo E27

La hjemmet ditt bli opplyst automatisk når mørket faller på.

Tenk deg en lampe som sakte vekker deg om morgenen eller som langsomt dimmer bort om kvelden når du skal sove. Men hvorfor begrense seg til soverommet? Installer Belkins lysdiodelamper hvor du vil. Du kan enkelt styre, sette opp regler og dimme dem, enten enkeltvis eller i grupper, uansett hvor du er.

Du kan også velge å slå av og på lamper på bestemte tider slik at det ser ut som om noen er hjemme. Perfekt når du er bortreist og vil holde innbruddstyver borte.

Alt du trenger er den gratis WeMo-appen i din smartphone, så kan du styre belysningen selv når du ikke er hjemme.

Du kan også bygge ut systemet og koble til ulike enheter som en smart stikkontakt, bevegelsessensor og kamera.

Zipato MULTICOLOR LED E27 Z-WAVE

Endelig en lampe som kan tilpasses etter humøret ditt.

Med ett klikk på din smartphone kan du med Zipatos smarte RGBW LED velge mellom tusenvis av fargenyanser for å matche humøret ditt. Eller bruke Zipatos regelhåndterer og sette opp regler som gir ulikt lys ved ulike tilfeller, for eksempel kosekveldsbelysning. Eller hvorfor ikke skape skummel stemning til barnas Halloweenfest?  

Lampen kan også indikere og varsle, for eksempel ved å lyse rødt når strømforbruket er høyere enn normalt.