Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Nye GoPro imponerer

GoPro Hero5 black

Når GoPro lanserer et nytt kamera er det vanskelig for oss å ikke velge det som en av våre favoritter for øyeblikket. GoPro er selskapet som fikk action kameraet til å slå igjennom og GoPro produserer fremdeles noen av de absolutt beste modellene. Nye Hero5 Black er heller intet unntak dette 4K kameraet er nemlig proppfullt av funksjoner og trolig det beste action kameraet akkurat nå. Det er blant annet vanntett uten ekstra hus, det har en innebygget 2”-skjerm, det kan styres med stemmen og har til og med innebygget GPS. Det er dessuten bare noen eksempler på det du får.

De kuleste hodetelefonene akkurat nå

Bragi The Dash

En av de største trendene akkurat nå når det gjelder hodetelefoner er helt trådløse in-ear-hodetelefoner. Det vil si to små ørepropper som snakker med hverandre og enheten din helt trådløst. Vår favoritt blant slike hodetelefoner akkurat nå er The Dash fra produsenten Bragi. For i tillegg til svært god lyd har de nemlig også fult av funksjoner konkurrentene mangler. Disse hodetelefonene har nemlig støyredusering, innebygget mikrofon for å kunne fungere som headset i tillegg til at de er vanntette.

Og sist, men ikke minst har hodetelefonene til og med en innebygget pulsmåler og en funksjon som kan gi deg informasjon om treningen din direkte i øret.

Den beste dronen hittil

DJI Mavic Pro

Er DJI Mavic Pro den råeste dronen akkurat nå? Spør du oss får du et rungende ja. Først og fremst er DJI Mavic Pro sammenleggbar og dermed ekstremt enkel å ta med seg. Og vi vet jo alle at det beste kameraet er det man tar med seg, noe som trolig stemmer godt når det kommer til droner også. Det som gjør Mavic enda bedre er at det funksjonsmessig ikke er noe dårligere en ikke-sammenleggbare droner. Mavic har et 4K-kamera, 27 minutter batteritid, en rekkevidde på hele 7 kilometer og en makshastighet på 65 km/h. Utover dette har den dessuten ekstremt god stabilisering og smarte funksjoner som for eksempel at den kan stilles inn til å følge deg helt automatisk.

Fantastisk skjerm i nye Asus Flip

Asus UX360UA Flip

Det finnes massevis av bærbare datamaskiner å velge mellom dersom man skal kjøpe en ny og alle sammen har sine sterke sider. En av favorittene våre akkurat nå er Asus ZenBook Flip UX360UA som lykkes med å få alt rett på så godt som alle punkter. Først og fremst har denne datamaskinen et virkelig fint IPS-panel med god fargegjengivelse og en oppløsning på hele 3200 x 1800 piksler. Den har også en ytelse av ypperste klasse og et design som virkelig tiltaler oss. Det at skjermen også er en berøringsskjerm som kan vris 360 grader slik at du kan benytte Flip som et nettbrett er bare toppen av kransekaka.

Doble kamera er fantastisk

iPhone 7 plus

Det er kanskje litt kjedelig å velge ut iPhone 7 Plus som vår favoritt-telefon akkurat nå, men til vi får tatt en nærmere titt på Google Pixel så er den det. Mye avhenger av at Apple har valgt å putte to kamera i Plus-modellen sammenlignet med den vanlige. Dette er ganske enkelt det beste kameraet vi har testet i en mobil hittil og ut over det har Apple endelig valgt å putte inn mer RAM i Plus-modellen noe som gjør iPhone 7 til en fornøyelse å bruke. Sist, men ikke minst har vi rett og slett en forkjærlighet for store skjermen så selv om ikke Plus-modellen hadde fått disse ekstra funksjonene hadde vi nok valgt den som favoritt likevel.