Apple TV 64GB

Gi TVen din en app store fyllt av apper og spill.

Selv om smart-TVen stadig blir bedre foretrekker vi å kjøpe en ekstern mediespiller til og når en av de beste har blitt enda bedre, må vi selvsagt tipse om den. Apple har nylig sluppet en ny Apple TV og forskjellen fra den forrige modellen er kanskje ikke så åpenbar ved første øyekast, men tro oss, det er forskjell. Den nye Apple TVen er en klar favoritt hos oss siden den er betydelig raskere og at vi endelig (Hvorfor tok det så lang tid Apple?) har tilgang til App Store sånn at man kan laste hjem massevis av smarte apper og spill.

Google Chromecast

En av de smarteste mediespillerne akkurat nå.

Ønsker man en mediespiller for å gjøre TVen sin enda smartere finnes det litt forskjellige valgmuligheter og en av våre favoritter er helt klart Google Chromecast. Google slapp dessuten nettopp en helt ny modell og den er selvsagt oppdatert på alle punkter. Den er blant annet raskere og har en mye bedre wifi antenne noe som gjør stor forskjell når man streamer til den. Utover det har den nå også en søkefunksjon som kan søke gjennom Netflix, HBO og flere tjenester på en gang sånn at du raskt finner det du vil se på.

Lenovo IdeaCenter

Gjør hvilken som helst skjerm om til en datamaskin.

En ting vi virkelig liker er å ha en datamaskin koblet til TVen siden det åpner opp for en mengde nye muligheter. Bakdelen med å ha en datamaskin plassert ved TVen er at det blir enda en dings med masse ledninger på TV benken. Derfor tenkte vi å tipse om det nye fenomenet med minidatamaskiner som Lenovo IdeaCentre Stick som forenkler det hele betraktelig. Sett bare inn pinnen i en valgfri TV og vips så er TVen en fullverdig datamaskin med Windows 10.

Samsung Gear S2 Classic

En rå smartklokke for alle.

2015 var uten tvil de smarte smartklokkenes år og vi fikk se en mengde ulike modeller presentert. Vi tør til og med spå at det ikke kommer til å bli noe dårligere neste år. Etter at vi selv har brukt smartklokker daglig en god stund nå, anbefaler vi varmt en smartklokke til nesten alle. En av våre favoritter er Samsung Gear S2 Classic som på mange ser ut som en helt vanlig klokke noe som er et stort pluss. Dessuten liker vi virkelig ringen rundt klokken som er en fantastisk måte å styre den på.

Microsoft Surface Pro 4

Råe Surface Pro blir enda bedre.

Med Surface Pro 3 tok Microsoft sin Surface til et helt nytt nivå og det har blitt en skikkelig suksess. Nå kommer fjerde versjon og Microsoft har igjen atter igjen lykkes med å ta et stort steg fremover siden Surface Pro 4 er bedre enn forgjengeren på alle punkter. Først og fremst så er vi litt småforelsket i det nye tastaturet og den nye pennen, men det er mange andre ting som også tiltaler oss. Skal vi kun nevne en ting til som liker utenom det vi allerede har nevnt, så er det den nye skjermen. Den er stor, med høy oppløsning og har en fantastisk bildekvalitet som gjør at man blir litt ivrig etter å oppdatere selv om man har en Surface Pro 3.