Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Stor skjerm med en liten ramme er den nye trenden

Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung har nylig lansert sin nyeste flaggskipstelefon og den viser virkelig at Samsung er en av de beste telefonprodusentene på markedet. Det nye designet der telefonens fremsiden nesten kun består av en skjerm er noe vi liker godt og det gjelder både den vanlige modellen og plussmodellen. Vi forstår at ikke alle liker ekstremt store skjermer, men favoritten vår er uten tvil Galaxy S8 Plus med en 6,1 tommer stor skjerm. Samsung Pay, muligheten til å vise to apper samtidig og IP68-klassifiseringen er bare noen ting som får oss til å utnevne denne telefonen til en av favorittene våre akkurat nå.

Gi spill datamaskinen din det beste

MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11GB

Hvis man vil ha det beste av det beste (og hvem vil ikke det?) er dette grafikkortet uten tvil en sterk kandidat akkurat nå. Spør du oss er det iallfall dette kortet vi ville bygget vår neste spill datamaskin med. Eller ja, vi hadde faktisk egentlig kunne valgt et hvilket som helst 1080 Ti-kort og vært fornøyd med det. Dette er kort og godt det man skal ha hvis man vil spille i dag.

Tynn, lett og skikkelig pen

ASUS ZenBook UX430UA

Dette med å redusere rammene rundt skjermer er en av de beste tingene som har skjedd spør du oss. Først begynte tv-ene og få supertynne rammer, så begynte også de bærbare pc-ene å briljere med sine tynne rammer og nå er det rammene på mobiltelefoner som er den store snakkisen. Asus Zenbook UX430UA er en av favorittene våre når det gjelder bærbare datamaskiner som maksimerer skjermoverflaten. Denne datamaskinen har en 14 tommer stor skjerm med en størrelse vi eller har sett hos 13-tommer datamaskiner. I tillegg har datamaskinen god ytelse og veier kun 1,3 kg, noe som gjør dette til en veldig god reisekamerat.

Den beste iPad til nå

Apple iPad Wi-FI (2017)

Når Apple lanserte sin første iPad ble nettbrett-markedet helt forandret på en dag, og Apple iPad er fremdeles i dag en av de beste nettbrettene på markedet. Og denne nye modellen er intet unntak og er favoritten vår akkurat nå. A9-chippen gjør den rask 128GB lagringsminne gjør at du får plass til mange apper og media samt at batteritiden på ti timer gjør at du sjelden trenger å lade. Bruk den som morgenavis, spillmaskin, styr ditt smarte hjem med den eller ha den som mediespiller på tur, eller hvorfor ikke til alt det vi nevnte her.

AMD imponerer med Ryzen

AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz No Fan

AMDs nyeste prosessorer har overrasket stort og er en kraftig oppgradering i forhold til tidligere modeller. Dette gjør at vi ikke kan gjøre annet enn å utnevne Ryzen 5 1600X til en av våre favorittprodukter akkurat nå. Ryzen 5 1600X er utstyrt med hele seks kjerner som har en basefrekvens på 3,6 GHz og kan boostes opptil 4,0 GHz. Den har også 12 tråder som sammen med de seks kjernene gir skikkelig god ytelse. Som en siste detalj er kjernene til og med låst opp så hvis du vil overklokke er det bare å kjøre på.