CAT S60

Smarttelefon med varmekamera

Dette er kanskje ikke en mobil som passer for alle, men vi syns likevel den er ganske kul uansett. Dette er CAT S60, verdens første smarttelefon med et innebygget varmekamera. Telefonen er dessuten IP68-klassifisert og skal tåle at du mister den fra 1,8 meters høyde, noe som er imponerende siden skjermen er hele 4,7 tommer stor. Utover det kjører telefonen Android, har dobbel plass for sim kort og et kamera med 13 megapiksler. Hvordan kan man ikke like det?

Sound Blaster Roar

Kraftig blåtannhøyttaler med krystallklar lyd

Det finnes en drøss av forskjellige blåtannhøyttalere i sortimentet vårt for at vi skal være sikre på at det finnes noe for alle. En av favorittene våre som vi syns skiller seg litt ut, er denne høyttaleren fra det klassiske merket Creative. Creative Sound Blaster Roar er en høyttaler med fem høyttalerelement, doble forsterkere og et batteri på hele 6000 mAh. Dette gir deg skikkelig god og høylytt lyd i en svært liten innpakning. Roar lar deg også tilkoble høyttaleren til en datamaskin via USB for enda bedre lyd samt at du kan endre hvordan høyttaleren høres ut via programvaren Sound Blaster Control Panel.

Wacom Bamboo Spark

Den perfekte broen mellom analog og digitalt

På grunn av den digitale tiden vi lever i blir det stadig mer uvanlig å notere på papir. Til tross for det, setter nok fortsatt de fleste pris på hvor raskt og enkelt man kan skrive på papir. Problemet oppstår isteden når man vil overføre notatene sine til den digitale verden da man ofte må mate inn teksten manuelt og skanne eller fotografere notatene sine. Det vil si, dersom man ikke har en Wacom Bamboo Spark. Denne unike gadgeten lar deg nemlig skrive på papir som vanlig, men takket være en smart penn og en trykkfølsom plate bak blokken, lagres også alt du gjør digitalt. Kjempesmart!

Philips 43-tommer

Noen ganger teller størrelsen

Størrelsen har ingen betydning pleier man å si, men jo, noen ganger har den det. For eksempel når man skal kjøpe en ny skjerm. Derfor er denne gigantiske skjermen fra Philips, akkurat nå en av våre absolutte favorittskjermer. Skjermen er på hele 43 tommer, noe som er enormt stort, kanskje til og med for stort for de fleste skrivebord, men får du plass til denne er det virkelig mektig. Det beste er at den ikke bare er veldig stor, den har også 4K-oppløsning og et IPS-panel som gir virkelig god fargegjengivelse.

GTX 1080

Neste generasjons grafikkort er her

Det var helt selvfølgelig at vi skulle ha med det nye GTX 1080 på listen over våre nåværende fem favoritter for hvordan skulle det ikke være det? Egentlig er alle nye GTX 1080-kort favoritter akkurat nå, men dette Asus-kortet får representere dem alle her. GTX 1080 bygger på Nvidias nye Pascal-arkitektur som har vist seg å være et enormt stort steg fremover når det kommer til ytelse. Kort og godt kan man ikke engang sammenligne dette kortet med eldre modeller. GTX 1080 er begynnelsen på en helt ny generasjon grafikkort og med det sagt er det ingen tvil om at om du vil ha det beste av det beste er det et GTX 1080-kort du skal ha.