Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Få perfekt Wi-Fi-dekning i hele hjemmet

Netgear Orbi WiFi System

Dersom en enkelt router ikke er nok for at du skal få skikkelig god Wi-Fi i hele huset eller leiligheten din, er det på tide å finne løsninger med flere accesspunkter. Disse kan imidlertid noen ganger være litt vanskelige å sette opp og det er grunnen til at en av favorittene våre er Netgears Orbi-løsning. Orbi gjør det nemlig ekstremt enkelt å sammenkoble flere enheter for optimal trådløs dekning i hele hjemmet.

Et must for dronerentusiasten

DJI Goggles

Vi elsker å fly, filme og fotografere med drone og blant favorittene våre når det gjelder droner er uten tvil hele sortimentet til DJI. Men ønsker du å ta droner-opplevelsen til et nytt nivå er det ingen tvil , da trenger man et videoheadset. Med hjelp av for eksempel DJI Goggles trenger du ikke lengre stirre på en liten skjerm når du flyr, du kan isteden hoppe inn i dronens verden og få følelsen av at du flyr.

Opplev en helt ny verden av spill i VR

Playstation VR

Det har vært snakk om VR i ett par år nå og du er kanskje allerede lei av alt maset om det. I så fall tror vi ikke du har testet VR nok, eller prøvd rett VR. Vi tror helt klart at VR er fremtiden, spesielt for spill og derfor kan vi ikke gjøre annet enn å tipse om favorittproduktet vårt når det gjelder VR, nemlig Playstation VR. Dette er favoritten vår akkurat nå på grunn av hvor enkel den er. Tilkoble den til din Playstation og kjør. Det er ikke vanskeligere enn det.

Kraftig spill datamaskin og skjerm i ett

Lenovo Y910

Vil du spille, men samtidig slippe det store datakabinettet som ofte forbindes med en god spill datamaskin? Da er Lenovo Y910 AIO datamaskinen for deg. Vi er virkelig imponert av denne datamaskinen som i prinsipp gir deg alt du trenger i et veldig kompakt format. For ikke tro at denne datamaskinen er en form for kompromiss, nei, her har du både kraftig ytelse og en skikkelig god spilleskjerm. Det beste av alt er at den dessuten lar deg bytte ut komponenter på en enkel måte hvis du for eksempel vil oppgradere GPUen ved et senere tilfelle ( selv om det Nvidia GTX 1070 som sitter i kabinettet holder ekstremt lenge).

Hold oversikt på treningen i sommer

Garmin Forerunner 235

Sommeren er endelig her og hva er vel bedre enn å være ute i solen og løpe? Jo, å være ute i solen og løpe med en splitter ny GPS-klokke så klart. Favoritten vår når det gjelder treningsarmbånd og GPS-klokker er Garmin Forerunner 235. Denne klokken har nemlig alle funksjoner man kan tenke seg å trenge i et veldig praktisk format. Den er dessuten utrolig prisvennlig.