Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Du kommer til å elske dem like mye som oss

Favorittdingsene våre akkurat nå.

Yubikey gjør deg ekstra trygg på nettet

Yubico Yubikey U2f

Siden vi blir stadig mer og mer digitale i livene våre øker også risikoen for at vår personlige informasjon skal lekke. Derfor er Yubico Yubikey U2f et av favorittproduktene våre akkurat nå. Yubikey ligner på et lite USB-minne, men er egentlig en maskinvare-nøkkel som lar deg beskytte dine forskjellige kontoer på nettet. Med Yubikey holder det ikke lengre med bare ett passord for å logge inn på Facebook, Gmail eller andre tjenester. Du må også ha Yubikey tilkoblet i datamaskinen og på den måten vil ingen uvedkommende kunne nå kontoene dine selv om passordet ditt skulle komme ut.

Smart kamera ønsker deg velkommen hjem

Netatmo Welcome Home Camera

I dag finnes det mange smarte produkter som er laget for å gjøre hjemmet ditt smartere. De vanligste dingsene er ting som styrer lampene dine på forskjellige måter, men det finnes også litt annerledes produkter som Netatmos nye kamera. Netatmo Welcome er et smart kamera som du retter mot ytterdøren din. Når det er på plass merker kameraet når noen kommer inn gjennom døren og gjennom ansiktsgjenkjenning kan den vite hvem personen er. Du kan også la kameraet sende en melding til deg hver gang noen kommer hjem, med informasjon om hvem det er. En perfekt måte å vite at barna dine har kommet hjem etter skolen eller lignende.

Film enkelt i 360 grader

Insta360 Nano

Den største trenden akkurat nå når det gjelder film og foto er uten tvil å fange opplevelsene sine i 360 grader. Er også du fristet til å begynne å filme i 360 grader tenkte vi å tipse om Insta360 Nano 3D som er favoritten vår akkurat nå. Dette kameraet er litt mer klumpete enn enkelte andre dersom du vil montere det på hjelmen din eller lignende, men fordelen er at det er utrolig bra dersom du vil filme håndholdt. Dessuten kan du enkelt sammenkoble det med din iPhone for å få en stor og god skjerm og ha muligheten til å dele filmene dine veldig enkelt, noe vi syns er bra.

Støtsikkert med mange funksjoner

Dewalt MD501

Støtsikre telefoner er kanskje ikke en produkttype som passer for alle, men for de som trenger en slik, er de uvurderlige. Favoritten vår på markedet akkurat nå er denne telefonen fra Dewalt siden den i tillegg til den ekstra beskyttelsen også gir oss en rekke smarte funksjoner som kan passe godt dersom man trenger en litt mer robust telefon. Dewalt MD501 er IP68-klassifisert, tåler å slippes fra 2 meters høyde og kan dessuten brukes med hansker. Den har også en smart SOS-funksjon for den som arbeider på farlige arbeidsplasser. Man kan til og med la telefonen aktivere SOS-funksjonen automatisk hvis den merker at man faller. Utover det har den også trådløs ladding, plass for doble SIM-kort, push to talk-funksjon og et bra kamera.

Verdens første Google Tango-telefon

Lenovo Phab 2 Pro

Dette er en av de større telefonene på markedet akkurat nå, men det er ikke størrelsen i seg selv som gjør dette til en av våre favoritter. Lenovo Phab 2 Pro er nemlig verdens første telefon som støtter Google Tango. Google Tango er bedriftens plattform for Augmented Reality (AR) og den plattformen krever at mobilen er utstyrt med spesialkameraer som gjør det mulig å merke dybde, noe altså Lenovo Phab 2 Pro er. Telefonen kan derfor fotografere et rom og få et fullstendig 3D-kart over hvordan rommet er bygget opp og på den måten kan det også legge til digitale objekter som smelter sammen med omgivelsene. I tillegg til dette er det dessuten en god telefon på alle de vanlige måtene også.