G5 Camera kit

Den perfekte mobilen for den fotointeresserte 

LGs nyeste flaggskipstelefon ble en av våre favoritter så fort den ble presentert. Dette på grunn av at LG overrasket oss alle med en annerledes, modulbasert telefon. LG G5 lar deg som bruker bytte ut den nederste delen av telefonen etter behov. For eksempel har den en kameramodul for deg som er fotointeressert og er du musikkinteressert finnes det i stedet en modul med øretelefonforsterker og DA-omformer.

Vår favoritt er nettopp kameramodulen som gir deg fantastisk kontroll over bildene dine og dermed plasserer LG G5 på listen over våre fem favoritter akkurat nå. 

Quantum break

Tv-spill og tv-serie i ett 

Ett av favorittspillene våre akkurat nå er det litt merkelige Quantum Break derfor får det havne på listen over våre fem favorittprodukter akkurat nå. Dette spillet prøver å blande en klassisk shotter med en tv-serie (!) og gjør det faktisk veldig bra. Ja, du leste rett, dette spillet fungerer sånn at du spiller en stund for deretter å se et 20 minutter langt tv-avsnitt om handlingen, for deretter å spille litt mer igjen.

Hvis du ikke er fan av lange cut scenes høres kanskje dette litt kjedelig ut, men utvikleren Remedy har gjort en fantastisk jobb og lykkes med det hele på en virkelig imponerende måte.

Nighthawk X8

Oppgrader nettverket ditt med denne monster routeren

Er man teknologifrelst finnes det få ting i hjemmet som er så viktige som en skikkelig god router. Routeren er hjertet i det digitale hjemmet siden nesten alle gadgets i dag krever et godt nettverk for å fungere optimalt. Derfor havner Netgear Nighthawk X8 på listen over våre fem favoritter akkurat nå, den er nemlig blant den beste routeren man kan få.

Nighthawk X8 er en AC5300-router som er utstyrt med fire aktive antenner, beamforming-teknologi, MU-MIMO og alt annet du kan ønske deg. Rett og slett et must for den som tar sitt trådløse nettverk på alvor.

Synology DS216j

Den perfekte NAS for hjemmet

Hvorfor det fremdeles ikke står en NAS i ethvert hjem, er for oss et mysterium siden de kan brukes til så enormt mye forskjellig. Er du derfor interessert i å oppgradere ditt NAS-løse hjem, eller bytte ut en NAS som begynner å ta på årene, har vi et perfekt valg.

Synology DS216j er en splitter ny NAS med kraftig prosessor, to harddiskplasser og flere smarte funksjoner. Blant annet har den massevis av spesialfunksjoner for enkelt å strømme media av ulike slag til både mobil og datamaskin. Dette gjør den til vår nåværende favoritt når det kommer til NASer for hjemmebruk. 

MBG Padlock

Slipp nøkler med en smart lås

Vi elsker teknologi og syns det er fantastisk når tidligere analoge gadgets oppgraderes med digital teknologi. MBGs hengelås er akkurat en sånn dings og det er derfor hengelåsen havner på listen over våre nåværende fem favorittprodukter.

Med denne hengelåsen slipper du nøkkel siden du isteden låser den opp med mobiltelefonen via Bluetooth. Låsen finnes for både innendørs- og utendørsbruk og du kan stille den inn sånn at den åpnes så fort du nærmer deg, eller at du må åpne det via en app. En stor fordel med en slik lås er at du kan gi midlertidig tilgang til venner og bekjente som trenger å ha tilgang til det du har låst inn.