Garmin Vivoactive HR

Den perfekte smartklokken for den aktive

Det finnes mange smartklokker å velge mellom i dag og de mest kjente er trolig klokkene fra telefonprodusenter som Apple, Samsung og LG. Men det finnes også en annen kategori smarte klokker som passer bedre for dem med en mer aktiv livsstil og dette er vår nåværende favoritt i denne kategorien, Garmin Vivoactive HR.

Denne klokken har en innebygget GPS-antenne noe som gjør den perfekt for løpeturen eller når du skal ut og sykle etc. Den har dessuten en batteritid på opptil åtte dager noe som gjør at du også kan bruke klokken mens du sover for å registrere søvnmønsteret ditt. Sist, men ikke minst er Garmin Vivoactive HR også vanntett sånn at du kan ha oversikt over svømmetreningen hvis du vil. 

Lenovo X1 Tablet

2-i-1-datamaskin med innebygget prosjektor og RealSense-kamera

Fremtiden for 2-i-1-datamaskiner er lys siden de bare blir mer og mer populære. Det er heller ikke så rart siden disse produktene tilbyr deg som bruker en rekke muligheter til å bruke datamaskinen din på akkurat den måten som passer deg best. Dette er noe Lenovo har tatt til neste nivå når det kommer til Lenovo ThinkPad X1 Tablet.

Først og fremst er X1 tablet en tynn og kraftig 2-i-1-datamaskin med et svært godt tastatur og Windows 10 Pro. Men det er ikke unikt, det som gjør X1 til en av våre favoritter er de modulene man kan kjøpe til. Blant annet finnes det en modul som gir nettbrettet en innebygget prosjektor og det beste av alt er nok modulen med innebygget RealSense-kamera.

Raspberry Pi 3

Den lille datamaskinen med store muligheter 

Vi har alltid vært store fans av Raspberry Pi og den siste versjonen er intet unntak. Den nyeste modellen Raspberry Pi 3 er utstyrt med en ny og kraftigere prosessor som åpner opp for flere bruksområder og den har i tillegg innebygget Wi-Fi, noe som forenkler byggeprosjekter.

Denne rimelige lille datamaskinen har alltid vært den perfekte hjernen i mange ulike hobbyprosjekter som mediespillere, arkademaskiner og hjemme servere. Nå kan den dessuten også utmerket brukes som hjemmedatamaskin hvis du ikke skal gjøre så mye annet enn å skrive og surfe. 

Steelseries Rival 700

FPS-musen for den kresne

Denne musen er uten noen som helst tvil en av våre favoritter akkurat nå. Steelseries Rival 700 er Steelseries nyeste mus og spiller du FPS-spill burde denne ligge høyt på ønskelisten.

Vi har her en ekstremt presisjonssikker mus, fullstappet med smarte funksjoner som gjør at du ikke trenger å bytte mus på mange år. Blant annet har musen en utbyttbar sensor sånn at dersom det kommer noe nytt, er det bare å oppgradere sensoren. Den har også en smart oled-skjerm som kan vise nøyaktig det du vil og musen kan også gi taktil respons, for eksempel når magasinet er tomt.

Samsung Gear S7+VR

Fordi virtuell virkelighet er det nye sorte

En av de heteste telefonene akkurat nå er Samsung Galaxy S7 og det er ikke så rart siden det også er en av de beste telefonene akkurat nå. Telefonen har en 30% raskere prosessor enn foregående modell, hele 4 GB RAM-minne og sist, men ikke minst har den en skjerm med skikkelig høy oppløsning.

Sistnevnte er dessuten veldig viktig når det kommer til tilbehøret som vi nesten liker bedre enn selve telefonen, Gear VR. Gear VR. Det er faktisk dette råe VR-headset som gjør Galaxy S7 til favoritt telefonen vår akkurat nå siden de passer svært godt sammen og hvordan kan man ikke like VR?