DJI Phantom 3

Kongen av droner

Våre nerdehjerter slår helt klart litt fortere når noen nevner radiostyrt, og i dag er det multikoptere av ulike slag som ligger nærmest hjertet. For hvem vil ikke fly med en stabil farkost som dessuten kan streame og ta opp video flere hundre meter opp i luften? 

Vår klare favoritt i denne kategorien er DJIs nyeste quadkopter DJI Phantom 3. Kanskje passer den ikke for alle, siden den koster en del, men hvis man vil ha en ordentlig drone er dette det beste alternativet når man ser på ytelse per krone. Og hvis man skulle ville ta enda et steg opp kan man fortsette med samme merke og kjøpe en DJI Inspire.

Intel Core i7 6700K

Det åpenbare valget hvis du bygger gaming-PC

Intel Core i7 6700K er flaggskipsprosessoren for Intels nyanserte prosessorarkitektur Skylake. Hvis du er ute etter det beste av det beste er denne prosessoren det soleklare valget siden 6700K er forbedret på alle punkter sammenlignet med forgjengeren 4790K.

Den viktigste nyheten er ifølge oss at 6700K har en ny konstruksjon og et nytt varmeledende materiale som gjør at den er mer energieffektiv enn forgjengeren. Akkurat som 4790K har den opplåste kjerner og flere funksjoner for den som vil overklokke, og ifølge tester så bør man kunne få opp klokkefrekvensen til minst 4,6 GHz. Sist men ikke minst gir den nye arkitekturen oss muligheten til å bruke DDR4-minne. Kort og godt er 6700K en selvfølge hvis du har tenkt å bygge ny gaming-PC.

Epson Perfection V850 Pro

Den ultimate fotoskanneren

Dette er vår klare favoritt når det kommer til skannere for fotografer, spesielt hvis man vil skanne både analog film og papirkopier. Også den forrige modellen, V750 Pro, var en svært bra skanner, men det fantes et par saker som kunne bli bedre.

Med nye V850 Pro merker man hvor mye Epson har lyttet til brukerne sine, siden de har forbedret skanneren på alle de punktene der de har fått kritikk. Blant annet har Epson sett over filmholderne som nå er mer stabile og kan justeres i høyden for beste mulige skarphet. Epson har også utviklet et nytt system med doble linser, der skanneren velger den beste avhengig av hva som skannes for å få opp den virkelige oppløsningen ytterligere.

PlayStation 4 1TB

Få plass til dobbelt så mange spill

PlayStation 4 er en fantastisk spillkonsoll på mange måter, men noe som mange av oss her på Dustin raskt fikk erfare var at den første generasjonen ble levert med en harddisk som ikke alltid rakk til. Spesielt hvis man spiller en del og stadig kjøper nye spill, men sjelden sletter de gamle. 

Vi ble derfor svært glade når Sony lanserte PS4 med harddisk på 1 TB. Selvfølgelig kan man bytte harddisk selv og få mer plass, men for dem som ikke allerede har kjøpt maskinen anbefaler vi helt klart 1TB-versjonen. Spesielt hvis man spiller mer enn gjennomsnittsbrukeren eller har en tvangstanke om at man må spille alle spill man får som Playstation Plus-medlem.

Sony Xperia Z5 Compact

Flaggskipsytelse i praktisk format

Det finnes mengder av mobiler å velge mellom hvis man skal kjøpe ny telefon, men hvis man vil ha en som er virkelig rask minsker utvalget til produsentenes flaggskipstelefoner. De fleste av disse har veldig store skjermer, så hva med oss som ikke vil ha en kjempeskjerm? Jo, da tar man en titt på en av våre favorittelefoner akkurat nå, Sony Xperia Z5 Compact. Den gir er oss nemlig fantastisk ytelse, men med normalstor skjerm. 

Sony Xperia Z5 Compact har siden lanseringen blitt hyllet i teknologipressen verden over og vi kan ikke annet enn å være enige på alle punkter. Noen av grunnene til at Z5 Compact er vår favoritt akkurat nå er den heftige ytelsen, flott design, svært bra kamera og ikke minst den lange batteritiden. Man skal heller ikke glemme at den er vanntett, noe som er en overraskende nyttig funksjon.