iPad Pro

Den perfekte kompanjongen for den kreative

Det ryktes veldig lenge at Apple skulle slippe en større iPad og nå er den endelig her, iPad Pro. iPad Pro er et nettbrett med en 12,9 tommer stor skjerm som har oppløsningen 2732 x 2048 pixler og inni den finner vi den kraftige A9X-prosessoren. Dette er ikke et produkt for alle, men for riktig målgruppe er det en fantastisk gadget. Vi liker virkelig iPad Pro og kan anbefale den til for eksempel fotografer som vil vise frem bildene sine i stort format, eller også redigere bildene sine på en hendig måte mens de er på farten. Takket være den nye trykkfølsomme pennen som til og med merker hellinger, er iPad Pro et fantastisk verktøy for den som vil skisse og male digitalt.
Til produktene »

Sennheiser Momentum

Fordi alle fortjener ett par skikkelig gode øretelefoner

Det finnes mengder av øretelefoner å velge mellom dersom man har tenkt å kjøpe et nytt par, noe som kan gjøre valget vanskelig. Vi tenkte derfor tipse om noen øretelefoner som vi syns skiller seg ut fra mengden og fortjener en anbefaling. Noen av våre favorittøretelefoner akkurat nå er nemlig Sennheiser Momentum som kommer i tre ulike utførelser (in-ear, on-ear samt over-ear) som alle er veldig gode valg i sine klasser. Alle har førsteklasses lyd, god byggekvalitet og best av alt er at man får veldig mye for pengene. Noe annet vi liker er at både on-ear og over-ear-versjonene finnes i trådløse versjoner.
Til produktene »

TomTom Bandit

Et action kamera fult av unike og smarte funksjoner

Gjennom de siste årene har action-kameramarkedet virkelig eksplodert og det finnes nå et hav av ulike merker og modeller. En av våre favoritter er nykommeren TomTom Bandit som kommer med flere unike og virkelig kule funksjoner. Blant annet har TomTom Bandit flere innebygde sensorer som merker hastigheten din, akselerasjon, rotasjon med mer. Disse bruker kameraet deretter for å automatisk tagge klippene dine med høydepunkter, for eksempel når du ble mest påvirket av flest g-krefter. Kameraet har dessuten innebygget media server som gjør at du kan se alt sammen på telefonen din, la TomToms app klippe sammen en video med høydepunktene og deretter sende filmen til telefonen din for enkel deling i sosiale medier. Det er dessuten bare en av tingene som gjør at TomTom Bandit skiller seg ut.

Asus ROG GX700VO

Vill laptop med vannkjøling!

Vi er veldig klar over at dette ikke er en datamaskin spesielt mange kommer til å kjøpe, men vi kan ikke annet enn å elske den for hvor vill den er. Vi skrev om datamaskinen når den ble lanser på IFA-messen i september og nå kan du altså bestille den om du vil. Asus ROG GX700VO er noe så merkelig som en vannavkjølt gaming-laptop. Uten dokken har du en kraftig bærbar datamaskin med 32GB RAM, I7-6820HK-prosessor og et innebygget Nvidia GeForce GTX 980 (ikke mobilversjonen). Men når du etter hvert dokker datamaskinen begynner vannavkjølingen, klokkefrekvensene dras opp og vips har du en datamaskin hvis ytelse kan sammenlignes med stasjonære spill datamaskiner. Dette er både unikt og utrolig stilig spør du oss, men det er ikke en datamaskin for den store allmue akkurat.

Synology RT1900AC

Synologys første router er også en av verdens beste

Synology er verdenskjente for sine funksjonelle og anvendelige NASer, men nå har bedriften begitt seg inn på et helt nytt marked og det med et smell. Synology slapp nemlig nylig Synology RT1900AC som er bedriftens første router. Til tross for at dette er deres første router, er den imponerende nok en av de beste i prisklassen samt uten tvil en av våre favoritter akkurat nå. Synology RT1900AC er fullspekket med funksjoner som gjør at selv de mest kresne brukerne bør finne alle innstillingsmulighetene man kan ønske seg. Det betyr dog ikke at dette er en router kun for teknologinerdene siden Synology har fremstilt et virkelig godt grensesnitt som gjør routeren svært enkel å bruke, selv for den gemene hop.