ASUS Maximus VIII Extreme/Assembly

Hovedkortet for monsterbygging

Noen ganger vil man ganske enkelt bare ha det beste av det beste og da er Asus Maximus VIII Extreme/Assembly et veldig godt valg. Asus Maximus VIII Extreme er et av de kraftigste hovedkortene akkurat nå, og et av våre yndlingskort å bruke som grunnlag i en gaming datamaskin. Tillegget Assembly betyr også at kortet sendes med to stilige tilbehør. I esken får man nemlig et frontpanel for enkel tilgang til en øretelefonutgang og volumkontroll. Panelet har dessuten en innebygget DAC for å gi deg enda bedre lydkvalitet. I esken finner vi til og med et nettverkskort for 10G Ethernet noe som gjør dette til en svært prisgunstig pakke.

Dell XPS 13 Infinity

Utrolig ytelse i et superpraktisk format

Det finnes et hav av ulike laptoper og avhengig av bruksområde er enkelte bedre enn andre. Derfor er det vanskelig å velge en favoritt, men som all-round-datamaskin syns vi Dell XPS 13 skiller seg ut fra mengden. Dette skyldes i stor del at Dell har lykkes med å klemme en skikkelig stor skjerm inn i et lite og nett format. At datamaskinen i tillegg er bygget i et solid stykke aluminium, er superlett og dessuten fullstappet med høyt presterende komponenter gjør det ikke dårligere. Dell XPS 13 er ganske enkelt en av våre absolutte favoritt laptops.

Netatmo Weather station

Ha oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt

Vi liker virkelig smarte hjem og et gadget som føles soleklar i et smart hjem er værstasjonen Netatmo. Nå tenker du kanskje at en værstasjon høres litt tørt ut, men Netatmo er så mye mer. Ved hjelp av en veldig godt designet app og to sensorer (en for utendørsbruk og en for innendørsbruk) gir Netatmo deg data om kulldioksidnivå, luftfuktighet, temperatur m.m. Informasjonen kan du deretter bruke for å forbedre miljøet i hjemmet ditt og din egen velvære.

DXO One

Smart kamera som kobles direkte til din iPhone

Syns du noen ganger at kameraet i din iPhone er litt utilstrekkelig? I så fall har vi produktet for deg. Dette er DxO One, et litt merkelig kamera som du kobler til din iPhone eller iPad via Lightning-kontakten. DxO One gir oss det beste av to verdener, den gir oss skjermkvalitet fra et større kamera sammen med enkelheten og delingsmulighetene vi får når vi fotograferer med mobiltelefonene våre. Den er som sagt litt merkelig, men det er en av våre favoritter akkurat nå siden vi elsker muligheten til å kunne ta bilder med høy kvalitet uten å behøve å slepe på et ekstra kamera.

Fibaro Starter Kit

Gjør hjemmet ditt smart med home automation

Home automation har vært i skuddet en stund og vi kommer trolig til å se en eksplosjon på dette området i løpet av 2016. Home automation betyr at du ved hjelp av sensorer og andre smarte gadgets kan ha full oversikt og styre hjemmet ditt via mobilen din. I tillegg kan du som navnet antyder dessuten automatisere en hel del. For eksempel kan du la lamper slås av og på avhengig av hvor lyst det er i hjemmet. Av de home automation-systemene som finnes i dag er en av våre favoritter uten tvil Fibaro som tilbyr en rekke muligheter og dessuten er pent designede produkter. De har også utmerkede startkit som inneholder alt du trenger for å komme i gang.